Expo Management

Expo Management

Twentepoort Oost 48

7609 RG Almelo

Nederland

T +31 (0)546 546820

Expo Management

Expo Management heeft meer dan 30 jaar ervaring in het organiseren van beurzen en evenementen. Buiten de organisatie van onze eigen producties, stellen wij onze expertise ook beschikbaar aan diverse opdrachtgevers. Wij denken graag met u mee over alle aspecten rondom de organisatie van uw evenement of beurs. Eventueel kunnen wij in opdracht of als coproducent ook ondersteunen in de acquisitie of beursadministratie.

Uitgebreid netwerk van leveranciers

Expo Management beschikt over een uitgebreid en goed netwerk van leveranciers, locaties, cateraars en ander professionals welke bij kunnen dragen aan het succes van uw evenement. Door nauwe samenwerkingsverbanden deze huisleveranciers kunnen wij onze klanten de meest uiteenlopende services aanbieden tegen een scherpe prijs. Goede technische voorzieningen, flexibele facilitaire ondersteuning, diverse standbouwoplossingen en een ruime keuze in standmeubilair behoren tot ons standaard service pakket.

Deskundige begeleiding

Uiteraard kunt u daarbij in alles rekenen op de deskundige begeleiding van onze medewerkers. Of het nu gaat om een buitenevenement, vakbeurs, publieksevent, concert, sporttoernooi, open huis, productpresentatie of congres; Expo Management zorgt er graag voor dat u uw gasten, klanten of bezoekers op elke gewenste locatie in een perfecte ambiance kunt ontvangen.