Expo Houten op Expovisie beurslocaties

Expo Houten

Meidoornkade 24

3992 AE Houten

Nederland

T +31 (0)30 6349100

Expo Houten

Expo houten behoort tot de top 5 van beurslocaties in aantal publieks- en vakevenementen. De vier beurshallen bieden jaarlijks ruimte aan vele vak- en publieksbeurzen en is de perfecte locatie voor het organiseren van een bestaande beurs, maar ook voor het starten van een nieuw evenement. De kracht van Expo Houten ligt bij het kleine en betrokken team van enthousiaste ervaren medewerkers, de flexibiliteit en hoge mate van betrokkenheid.

expo houten

Ten zuid-oosten van Utrecht, tussen de A27/A12, vindt u Expo Houten. Opdrachtgevers weten Expo Houten al jaren te vinden voor hun beurs, congres of ander evenement. Mede door de vele mogelijkheden van de locatie, de 1650 gratis parkeerplaatsen en goede bereikbaarheid met het OV.

Congressen

Bij Expo Houten vindt u op de eerste etage zalen voor congressen en seminars tot 200 personen. Is uw groep groter? Dan wordt één van de hallen ingericht tot een complete congresruimte voor maximaal 2.000 personen! De diverse zalen zorgen dat er voldoende mogelijkheden zijn voor parallelsessies.

Ook alle facilitaire zaken kunt u met een gerust hart aan Expo Houten overlaten: audiovisuele middelen, podium, sfeervol en functioneel zaal- en podiumlicht, aankleding van de zaal, terras, catering en hostessen.

Expo Houten congessen

Kleinere bijeenkomsten
Naast grote bijeenkomsten is Expo Houten ook uitermate geschikt voor kleinere bijeenkomsten zoals vergaderingen, trainingen en cursussen. De nieuwe zalen beschikken over daglicht, moderne audiovisuele middelen en airconditioning. Voor kleinere gezelschappen zijn er aantrekkelijke arrangementen.

Expo Houten kleinere bijeenkomsten