Evenementenhal Venray | Expovisie

Evenementenhal Venray

De Voorde 30

5807 EZ Venray

T +31 (0)478-519790

Evenementenhal Venray

Op een half uurtje rijden van onder meer Nijmegen, Eindhoven en Roermond, bevindt zich het evenementencomplex in Venray. Direct gelegen aan de A73, met het treinstation op loopafstand en het Duitse vliegveld Weeze op 16 km afstand, is deze locatie uitstekend bereikbaar voor zowel regionale, landelijke als internationale evenementen.

De locatie biedt eindeloze mogelijkheden van 5 tot 15.000 personen. Van grote tot kleine zalen, van oud Hollandse tot modern, van een discotheek tot lounge ruimte; wij hebben het in huis! In 2016 is deze evenementenlocatie overgenomen door Easyfairs en daarmee behoort de organisatie nu wereldwijd tot de top 20 van beurs- en evenementenorganisators. Met een schat aan ervaring in het organiseren van eigen evenementen en beurzen zijn we dé locatie voor uw event! Of het nu gaat om een indoor muziekfestival, beurs of om een spetterend personeels-of bedrijfsfeest. Boordevol ideeën om uw moment tot een succes te maken, staat Easyfairs Evenementenhal graag voor u klaar.

Beursreferenties:

Vakbeurs Vollegrond, Rashondententoonstelling, SVR Vakantiebeurs, Hal Open Darts, Landbouwdagen Intensieve Veehouderij, Rundvee & Mechanisatie Vakdagen en o.a. Monster Ink Tattoo Fest