Eldee

Eldee Expo Experts

Bosmanskamp 21-23

4191 MS Geldermalsen

Nederland

T +31 (0)345 585 600

Eldee Expo Experts

Standbouw sinds 1976

Eldee Expo Experts is een van de toonaangevende full-service ontwerp- en standbouwbedrijven in Nederland. Opgericht in 1976 als familiebedrijf en inmiddels uitgegroeid tot een grote internationale speler in de eventbranche.

One-stop-shop

Bij Eldee kun je voor werkelijk alle denkbare eventprojecten terecht. Zowel een design (maatwerk) beursstand met een bijzondere vormgeving, een modulaire presentatie met een hoge attentiewaarde of een commercieel interieur worden tot in de details verzorgd. Van stands van 30 m² tot complete events van 20.000 m². Het ervaren team bestaat uit projectcoördinatoren en -voorbereiders, ontwerpers, tekenaars, dtp’ers en standbouwers.

Beursstand op maat

Eldee bouwt stands. Zoveel is duidelijk. Maar een stand is zoveel meer dan vier wandjes met wat decoraties. Een stand van Eldee is een weloverwogen uiting van een boodschap, die bewust of onbewust, als souvenir mee naar huis gaat. Eldee is adviseur, klankbord, ontwerper, de criticaster met goede bedoelingen, strategisch partner en omdenker. O ja en standbouwer, van duurzame, stevige, functionele, veilige en bovenal unieke stands.

Werkwijze Eldee

U zoekt iets wat nergens te vinden is. U gaat niet voor dertien in een dozijn. U zoekt de speld in de hooiberg. Dat ene ontwerp dat precies uw DNA uitademt. We stellen u gerust: dat standontwerp bestaat: het moet alleen nog even bedacht, ontworpen en gebouwd worden. Dat doet Eldee. Voor u en het liefst met u. Geen zorgen: het bouwen doen wij, maar uw input hebben we wel nodig.

U en Eldee? Check!

U wilt indruk maken. Dat doet u niet door achter de menigte aan te sjokken. U wilt anders, net even wat beter, slimmer, gekker of mooier dan de rest.

Een eerste indruk maakt u slechts een keer, dan moet hij wel kloppen en raak zijn. Dat wij met alle liefde uw beursstand ontwerpen gelooft u wel. Dat we hem nauwkeurig en volgens planning opbouwen is logisch. Vervolgens liften we uw stand van goed naar geweldig. We halen het statische uit de stand. We gieten de beleving erin en maken er een totaalbeleving van die mee naar huis gaat.

Kopje koffie?

Benieuwd naar het voorstel wat wij voor u kunnen maken? Gooi uw wensen op tafel tijdens een briefing gesprek en laat u verrassen door onze ontwerpers. Bel 0345-585600 of stuur een mail aan eldee@eldee.com.