Eldee

Eldee

Bosmanskamp 21-23

4191 MS Geldermalsen

Nederland

T +31 (0)345 585 600

Eldee

Eldee Expo Experts is hét full-service ontwerp- en standbouwbedrijf in Nederland. Opgericht in 1976 als familiebedrijf en inmiddels uitgegroeid tot een grote internationale speler in de eventbranche.

Bij Eldee kunt u voor werkelijk alle denkbare eventprojecten terecht. Zowel een design (maatwerk) beursstand met een bijzondere vormgeving, een budget stand met een hoge attentiewaarde of een commercieel interieur worden tot in de details verzorgd. Van stands van 2m² tot complete events van 20.000m². Dit maakt Eldee dé partner voor zowel mkb als top 500 bedrijven. Voor iedere klant, budget en product of dienst ontwerpen wij stands die echt bijdragen aan het behalen van doelstellingen.

In ruim 40 jaar is er een netwerk opgebouwd waardoor er op ieder congres/beurs/event en in elk land gebouwd kan worden. Tevens heeft Eldee de benodigde kennis en middelen in huis om aan alle wensen te voldoen. Het ervaren team bestaat uit projectcoördinatoren en -voorbereiders, ontwerpers, tekenaars, dtp’ers en standbouwers. De combinatie van deze experts zorgt ervoor dat een uitgebreide dienstverlening en hoge kwaliteit gewaarborgd worden. Klanten krijgen persoonlijke aandacht en een vaste contactpersoon. De communicatie verloopt hierdoor vlot en er kan snel worden geschakeld. Eldee Expo Experts staat zowel voor, tijdens als na het event voor u klaar.