De Kuip Congres- & Evenementencentrum in Rotterdam - Beurslocaties in Nederland

De Kuip Meetings & Events

Van Zandvlietplein 1

3077 AA Rotterdam

Nederland

T +31 (0)10 4929455

De Kuip Meetings & Events

FEYENOORD MEETINGS & EVENTS FC
Voetballiefhebbers uit het hele land zijn het er al jaren over eens: De Kuip is het mooiste stadion van Nederland. Maar De Kuip is meer dan alleen de thuishaven van Feyenoord. Het is ook de plaats waar grootheden als de Rolling Stones, U2 en Michael Jackson optraden en waar jaarlijks honderden zakelijke evenementen worden gehouden.

Ook voor het organiseren van een beurs bent u bij De Kuip aan het juiste adres. De tweede verdieping van het Maasgebouw omvat circa 2.000 m2 beursruimte waar maximaal 2.500 gasten terecht kunnen. In de zomermaanden kan ook het veld gebruikt worden als unieke beurslocatie. Wanneer een beurs bestaat uit speciale presentaties of lezingen, wijkt u eenvoudig uit naar één van de vele andere unieke ruimtes in het stadion. Denkt u daarbij aan de exclusieve Boardroom, de spelerstunnel, het Perscentrum of een Business Unit. In Brasserie De Kuip kunnen beursgasten eventueel terecht voor een kop koffie of lunch.

Het stadionterrein biedt ruimte aan minimaal 1.000 gratis parkeerplaatsen. De Kuip is centraal gelegen in de directe nabijheid van de uitvalswegen rond Rotterdam. Bovendien is De Kuip met een tram- en bushalte voor de deur, goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Beursreferenties

– Sinds 2007 organiseert Funds Etcetera Nederland de Nationale Vakdag Fondsenwerving in De Kuip. Het is een evenement met 60 stands in het Maasgebouw, 1.500 bezoekers en 40 ronde tafelgesprekken en 30 congrespresentaties in diverse subzalen. Met name door de vele mogelijkheden, de flexibiliteit van de medewerkers én de ruimtes, de historie en beleving van de locatie en de gratis parkeergelegenheid keert de organisatie ieder jaar weer graag weer terug naar De Kuip.

– Lodder Events heeft in 2015 in samenwerking met Jan Dirk Stouten de Rotterdam Business Challenge op het veld georganiseerd. Met ruimte voor 200 stands, een bezoekersaantal van 3.500 én een unieke locatie was het een enorm succes. De Rotterdam Business Challenge zal nog zeker t/m 2017 in De Kuip gaan plaatsvinden.

– Telecom Infra (Hellermann Tyton)

– Zorg- en vitaliteitsbeurs (Holland Media Combinatie)