Beurstraining Nederland

Beurstraining Nederland

Engelenburgerlaan 14

6971 BW Brummen

Nederland

T +31 (0)57 5566413

Beurstraining Nederland

Veel beurs leads en klinkende beursresultaten Vaak de reden om te exposeren op de vakbeurs. Uw organisatie presenteren en in contact komen met veel nieuwe toekomstige relaties. Contact leggen met interessante nieuwe relaties op de beursvloer vraagt om specifieke beursvaardigheden. Vaardigheden waarover niet eenieder direct beschikt. Zoals het aanspreken van bezoekers in het gangpad, maar wel zeer gewenst zijn voor uw beurssucces.

Het 4P beursprincipe

Uw beurssucces heeft u voor een groot deel in de hand. Het 4P beursprincipe helpt u daarbij en is een stappenplan van Beurstraining Nederland.
1. Plannen & organiseren
2. Promotie & publiciteit
3. Presenteren & presteren tijdens de beurs / expo
4. Profit, professionele opvolging van de vele beursleads.

Beursdraaiboek, altijd handig!

Voor, tijdens en na afloop van uw beursdeelname valt er veel te regelen en te organiseren. Het Beurstraining Nederland draaiboek is daarbij een handig instrument. Een beurschecklist om niet voor onaangename verrassingen te komen staan. U bent er straks helemaal klaar voor. Het beursdraaiboek is eenvoudig gratis te downloaden.

Presteren op de vakbeurs, hoe doe je dat?

Deelnemen aan een vakbeurs is de manier om in relatief korte tijd in contact te komen met heel veel toekomstige nieuwe relaties. En juist nieuwe klanten zijn vaak hard nodig in deze tijd. Acquireren dus. Het beursplatform is daarvoor het beste medium. Toekomstige klanten komen immers naar u toe. Maar u moet die voorbijlopende bezoekers, uw toekomstige nieuwe relaties, wel actief aanspreken. En dat vraagt om beurstraining. Trainen dus op dit soort beurssituaties die het verschil maken om er een spraakmakend succes van te maken.

Wij zijn ook getraind door Beurstraining Nederland

Sterk uiteenlopende organisaties zijn door ons getraind. En met aantoonbaar goede resultaten. Kijk op relaties en zie wie u al zijn voorgegaan. Neem contact op om ook van uw beursdeelname een succes te maken.

BeursSpeedTraining is key voor beurssucces

In de 4 uur durende BeursSpeedTraining leert en oefent het beursteam hoe ze van uw beursdeelname een succes maken. Interactief nemen alle deelnemers deel aan de vele praktijkoefeningen. Het programma treft u aan op BeursSpeedTraining.

Wij heten u welkom om van uw beursdeelname een succes te maken. Neem contact op en samen maken we er een aansprekend beursevent van.

 

BeursTraining Nederland – Enjoy your Results