beMatrix

beMatrix

Wijnendalestraat 174

8800 Roeselare

België

T +32 (0)5 1200750

beMatrix

beMatrix is fabrikant en leverancier van het originele modulaire kadersysteem met grote gaten.

De ultieme tool voor de moderne standenbouwer en vooruitstrevende standhouder.

Het beMatrix kadersysteem bouwt veel sneller dan een traditioneel profielensysteem. Het is bovendien heel licht en kan zonder gereedschap opgebouwd worden. Dankzij de grote gaten worden de kaders heel makkelijk en in alle richtingen aan elkaar verbonden. De 62 mm matrix zorgt voor de ultieme modulariteit met een oneindig aantal configuratiemogelijkheden.

Panelen, doeken of lichtwanden zitten vóór en niet tussen de structuur, waardoor het systeem nagenoeg onzichtbaar wordt. Het resultaat is een mooie en strakke look, die uw visuele communicatie maximaal tot zijn recht laat komen.

Het beMatrix systeem is het ideale systeem voor tijdelijke constructies zoals standen, evenementen, displays, pop-up stores, congreswanden….

be anything. and above all be sustainable

Bij beMatrix hebben we reeds in 1993 de eerste grote stap richting duurzaamheid gezet. Aan de basis ligt ons product, een lichtgewicht aluminium kadersysteem, waarmee we een duurzaam alternatief bieden voor de traditionele standenbouw. Vandaag worden er binnen ons bedrijf ook heel wat andere initiatieven rond duurzaam ondernemerschap genomen. In ons duurzaamheidscharter vindt u hieromtrent alle details.

Een oplossing is steeds dichtbij

beMatrix is wereldwijd actief. Naast onze 3 productie-eenheden en verschillende divisies (Benelux, USA, UK, Scandinavië, Australië en Azië) kunt u ook bij onze service hubs terecht voor huuropdrachten en technische ondersteuning.

In Nederland is er een lokale service hub gevestigd in Halsteren. U kunt op hun expertise rekenen voor het huren van alle standaard beMatrix oplossingen, maar ook voor het proefbouwen van standen & het organiseren van specifieke opleidingen in hun showroom.

Voor aanvullende dienstverleningen (prints, LEDskinÒ content…) kunt u een beroep doen op ons internationaal netwerk van bePartners. Meer info hieromtrent vindt u op www.bematrix.com/nl/partners.

beMatrix