Andrews Sykes Klimaatverhuur | Expovisie

Andrews Sykes Klimaatverhuur

Marconistraat 32

2665 JE Bleiswijk

Nederland

T + 31 (0) 10 521 44 55

Andrews Sykes Klimaatverhuur

Andrews Sykes is de Nederlandse marktleider op het vlak van verhuur van airconditioning, verwarming, koeling en ventilatie. Wij bieden de beste oplossing voor zowat elk probleem, ongeacht locatie of industrie, 24 uur per dag, 365 dagen per jaar. Onze missie is onze klanten te helpen de snelste, meest gepaste en kosteffectieve oplossing te vinden voor de uitdagingen die ze in hun industrie tegenkomen.

Of het om Air Conditioning, Verwarming, Ventilatie of zelfs Ontvochtiging en Bevochtiging gaat — Andrews Sykes heeft voor elke situatie de juiste apparatuur. Wij zijn in staat hallen en ruimtes te voorzien van het juiste klimaat en de gewenste temperatuur. Wij bieden de veiligste en meest betrouwbare apparatuur, gemaakt door de beste producenten.

Andrews BV Nederland werd in 1971 opgericht en is onderdeel van de Britse Andrews Sykes Group. We zijn al meer dan 48  jaar actief in de lage landen en hebben hierdoor zeer waardevolle expertise opgebouwd in het verhuren, verkopen, installeren en onderhouden van alle soorten industriële koeling, verwarming, ventilatie en klimaatbeheersing.

Het bedrijf beheert nu vier depots, strategisch verspreid over de verschillende hoeken van Nederland (Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven, Hogeveen) om u een vlotte levering te garanderen.