AAA Display

AAA Display

Parellaan 30

2132 WS Hoofddorp

Nederland

T +31 (0)20 2619189

AAA Display

AAA Display: Onderscheidend, eigenwijs en een meerwaarde voor exposanten

“Wij denken verder dan wat de klant vraagt. Bij ons krijgt u uitgebreid advies zodat u een goede overwogen keuze kunt maken en ook op de lange termijn tevreden blijft.”

De naam AAA Display geeft de kwaliteitsindicator AAA. De producten uit ons assortiment voldoen aan hoge kwaliteitseisen en zorgen, in combinatie met een uitmuntend afwerkingsniveau, voor een optimale presentatie met keer op keer een opvallende gebruikerservaring. En dat merkt u!

Assortiment beursstand oplossingen

Wij stellen hoge eisen aan onze oplossingen. Ons brede assortiment komt voort uit de betere merken en onze eigen(wijze) selectie. Onze oplossingen zijn innovatief, onderscheidend in kwaliteit en gebruikersgemak en voorzien van de juiste prijs-kwaliteit verhouding. Wij willen namelijk dat u er vol trots bij staat en ook op de lange termijn met veel plezier een beurs of event draait.

Advies op maat

Naast onze bestaande producten kan een advies er ook in resulteren dat er een oplossing op maat moet worden gemaakt. Bij maatwerk denken wij aan materialen van o.a. hout, ijzer, aluminium en bijvoorbeeld LED toepassingen in displays. Voorbeelden van maatoplossingen zijn o.a. winkeldisplays, productdisplays en verkoopdisplays of ander presentatiemateriaal.