Bedrijven Kontakt Dagen Limburg | Expovisie

Bedrijven Kontakt Dagen Limburg

De 16de editie van de Bedrijven Kontakt Dagen Limburg, die afgelopen dinsdag 9 en woensdag 10 oktober werden gehouden, zijn succesvol verlopen. Meer dan 6.500 bezoekers passeerden de toegangspoorten om te netwerken op de beurs. Beursmanager Loe Martin: “De exposanten waren vooral erg tevreden over de kwaliteit van de bezoeker en de uitstraling, sfeer en samenstelling van het evenement. BKD Limburg bewijst hiermee hét MKB netwerkevenement te zijn voor Zuid-Nederland en de Euregio.”De 16de editie van de Bedrijven Kontakt Dagen Limburg, die afgelopen dinsdag 9 en woensdag 10 oktober werden gehouden, zijn succesvol verlopen. Meer dan 6.500 bezoekers passeerden de toegangspoorten om te netwerken op de beurs. Beursmanager Loe Martin: “De exposanten waren vooral erg tevreden over de kwaliteit van de bezoeker en de uitstraling, sfeer en samenstelling van het evenement. BKD Limburg bewijst hiermee hét MKB netwerkevenement te zijn voor Zuid-Nederland en de Euregio.”

 

Collectieve presentaties

Tijdens de afgelopen beurs heeft de trend van collectief presenteren zich voortgezet. Deze editie waren de volgende paviljoens aanwezig: Beek, Echt-Susteren, Margraten, Go for Gold, de Jonge Bedrijven Sociëteit, het Media Plein en de Energie Kontact Dagen. Daarnaast bleken de premières van MATCH@MECC, het ICT Plein, het Bouw Plein, het Starters Plein, het Innovatie Plein en het Financieel Plein een groot succes! Zowel bezoekers als deelnemers toonden hiervoor grote belangstelling.

Groeiende aandacht Euregio

Opvallend was ook de aandacht van de buitenlandse pers dit jaar vanwege de groeiende opkomst vanuit de Euregio, met name Luik en Aken. De eerste editie van de Euregional Business Days tijdens BKD Limburg heeft daar zeker toe bijgedragen.

Communicatie Award

Dat BKD Limburg staat voor kwaliteit, blijkt ook uit de jaarlijks terugkerende BKD Communicatie Award. Deze prijs voor het bedrijf dat zich door aanpak en presentatie positief onderscheidt van collega-exposanten, ging dit jaar naar Offermans Design uit Valkenswaard. De jury heeft deze award toegekend omdat alle aspecten van een goed beursconcept (conceptmatige aanpak en performance) meegenomen waren in de creatieve presentatie van Offermans Design tijdens BKD Limburg. Morpak industriële verpakkingen uit Ospel werd genomineerd voor de beste standpresentatie, Carrera C uit Wijnandsrade ging aan de haal met de nominatie voor de beste standperformance en Het Bouwplein kreeg de nominatie voor de beste conceptmatige aanpak toegewezen.

BKD Limburg nu ook in Noord Limburg

Ultimo februari / maart 2008 organiseert MECC Maastricht BKD Limburg Editie Noord. Vanuit het Noord Limburgse MKB komt steeds meer vraag naar een initiatief voor een kwalitatief hoogstaande Business Beurs. BKD Limburg slaat dan ook een brug door de Bedrijven Kontakt Dagen eveneens in Venlo te organiseren. Hiermee bestrijkt BKD Limburg de gehele provincie en draagt zij met recht haar naam BKD Limburg. De jarenlange ervaring van MECC Maastricht maakt het mogelijk een soortgelijk netwerkevenement eveneens in Noord Limburg te realiseren.

2008

Volgend jaar vinden de Bedrijven Kontakt Dagen Limburg editie Zuid weer plaats op dinsdag 7 en woensdag 8 oktober in MECC Maastricht.