Bakkersvak breidt uit met ''ijs'' | Expovisie

Bakkersvak breidt uit met ”ijs”

De vakbeurs Bakkersvak breidt haar beursprofiel in 2018 uit met het segment ijs. Daarmee vergroot de vakbeurs haar aanbod met 20 procent. De zevende editie van Bakkersvak vindt plaats op 4 en 5 maart 2018 en wordt voor het eerst georganiseerd in Evenementenhal Gorinchem.

De ijsuitbreiding een logische stap is in de ontwikkeling van Bakkersvak. “Uit onze bezoekersstatistieken blijkt dat een aantal ambachtelijke ijsbereiders hun weg naar Bakkersvak al weten te vinden. Nu het segment ‘IJs’ ook daadwerkelijk onderdeel uit maakt van het beursprofiel, verwachten we dat dit aantal verder zal toenemen. Bovendien sluit dit aan bij de trend dat de grenzen tussen brood & banket, chocolade en ijs steeds meer vervagen”, zegt Corine Visser, event manager bij Easyfairs.

Carpigiani Ambachtelijk Benelux, Ice Concepts Benelux, Bakeplus, Laan Heilo en Dawn Foods Benelux ondersteunen de uitbreiding. Ook voegt organisator Evenementenhal Easyfairs in samenwerking met Carpigiani Ambachtelijk Benelux een wedstrijdelement toe, namelijk de voorrondes van de Gelato World Tour voor Nederlandse ijsbereiders.

Nieuwe locatie

Na zes edities in het Autotron in Rosmalen wordt Bakkersvak in 2018 georganiseerd in Evenementenhal Gorinchem waar de nationale ambachtelijke bakkerijbeurs in een nieuw jasje wordt gepresenteerd. Zo vindt de beurs plaats in één hal met meer ruimte en overzicht.