Automotive lanceert RPM | Expovisie

Automotive lanceert RPM

402 Automotive, organisator van onder andere de International Amsterdam Motor Show in de RAI Amsterdam en 100% Auto Live in Rotterdam Ahoy, verbreedt het portfolio met het nieuwe merk RPM. Onder deze noemer breidt het bedrijf uit met een automotive businessclub, een nieuw Nederlands automagazine, de show RPM Live in Zandvoort en vanaf 5 mei 2020 gaat ook de eerste RPM Run van start naar Italië.

RPM Connect

Het platform RPM Connect is bedoeld voor persoonlijk contact met gelijkgestemden uit diverse geledingen van het bedrijfsleven. “Een gevarieerde verzameling van mensen uit de sales-, marketing- en managementwereld – wel of niet actief in de automotive branche- maar wel allemaal gepassioneerd autoliefhebber: de verbindende factor voor RPM Connect”, volgens Patrick Pollemans, commercieel manager van 402 Automotive.
RPM Connect draait om de bijeenkomsten, maar kent ook een online platform om op een eenvoudige manier van elkaars netwerk gebruik te maken. Verschillende type events zijn inbegrepen in het lidmaatschap dat €395,- ex BTW kost. Daarnaast organiseert RPM Connect maximaal twee keer per jaar aanvullende bijeenkomsten of weekenden, waar aanvullend voor betaald wordt.

RPM Magazine en RPM Live

De eerste editie van RPM Magazine dat voortaan 4 keer per jaar zal verschijnen in een oplage van 85.000 stuks, wordt 28 juni, tegelijkertijd met de kickoff van RPM Connect, gelanceerd. RPM Magazine is niet te koop in de kiosk of met een abonnement, maar wordt gratis thuisgestuurd naar autoliefhebbers uit de 120.000 tellende database van 402 Automotive en is te verkrijgen op diverse autoshows.

RPM Live is de live versie van het magazine op het Circuit van Zandvoort. Op het circuit zijn streetlegal dragraces te zien, en vindt Dutch Time Attack plaats. De eerste editie van het event is zondag 28 juli op Circuit Zandvoort en is gratis toegankelijk voor leden van RPM Connect, die deze dag welkom zijn als VIP-gast.

RPM Run 2020

Na de Cannonballrun in de jaren ’80 en de befaamde Gumball Rally zijn er inmiddels tal van organisatoren die een toerrally organiseren. Ook 402 Automotive start in 2020 met de eerste editie van de RPM Run, waar niet de nadruk ligt op extreme uitdossingen, supercars en 3000 kilometer in een week, maar de focus op kwaliteit hotels, diners en meer tijd voor ontspanning.