ADS-EXPO Ontwikkelt compleet nieuw pakket voor standbouw(ers) | Expovisie
ADS-EXPO Ontwikkelt compleet nieuw pakket voor standbouwers

ADS-EXPO Ontwikkelt compleet nieuw pakket voor standbouw(ers)

Door onze jarenlange ervaring als systeemleverancier hebben wij een compleet pakket kunnen ontwikkelen voor de standbouwer. Door dat wij de profielen in eigen beheer ontwikkelen en produceren kunnen wij naast een lage prijs ook een goede kwaliteit garanderen.

ADS-Expo Smartframes

ADS-Expo Smartframes is speciaal ontwikkeld voor diegene die snel een beursstand of een presentatie willen bouwen en zonder gereedschap!!
Hoe groot de presentatie moet zijn maakt niet uit, u kunt de hoogte en de breedte zelf bepalen. De profielen zijn gebaseerd op het Modul Systeem en compatibel met alle andere systemen.
Omdat de snelkoppelingen al geïntegreerd zitten in het systeem voorkomt u problemen met eventuele losse onderdelen die kwijt kunnen raken.

Doordat wij de Smartframes in eigen beheer ontwikkelen en produceren kunnen wij naast een lage prijs ook een goede kwaliteit garanderen. De Smartframes zijn zowel verkrijgbaar voor het plaatsen van panelen met behulp van magneetband of klittenband als voor textieldoeken met pees. Door het gebruik van deze materialen is het vrij eenvoudig uw beelden te wisselen

ADS-Expo heeft een speciale staander ontwikkeld  vaak storende aluminium staanders op de hoeken weg te werken.
Deze hoekstaander kan worden voorzien van een (fullcolor) paneel zodat uw print door loopt op de hoeken.

Het is ook mogelijk om eventueel (bredere) frames te koppelen die voorzien zijn van LED verlichting en textieldoeken.
De panelen blijven tijdens transport en opslag in de frames dus naast ruimtebesparing het zal ook beschadigingen voorkomen.
De Smartframes kunnen vervoerd worden op een transporttrolley, deze trolleys zijn gemaakt voor 6 frames en tijdens transport blijven de panelen in het frame. Een houten transportkist behoort ook tot de mogelijkheden.

ADS-Expo Verhoogde Beursvloer

Naast de Smartframes heeft ADS-Expo ook een systeem ontwikkeld voor het bouwen van een verhoogde beursvloer.

Door onze jarenlange ervaring in de systeembouw hebben wij een vloersysteem kunnen ontwikkelen dat kwalitatief aan alle normen voldoet en bovendien ook nog betaalbaar is.

De verhoogde vloer wordt gemonteerd zonder gebruik te maken van gereedschap. De liggers worden aan de voeten geschoven waardoor er een raster ontstaat, vloerplaten er in en klaar is uw verhoogde beursvloer. Desgewenst kan de buitenste rand worden voorzien van een speciaal klik slot.

Naast dat de prijs van het systeem erg gunstig is er veel geld te besparen door de korte opbouwtijd van deze vloer.

ADS Expo BV | info@ads-expo.nl | T: +31 (0)161 222 350 | Expo-Standbouw.nl