35.500 bezoekers op Nationale Onderwijs Tentoonstelling | Expovisie

35.500 bezoekers op Nationale Onderwijs Tentoonstelling

De 30ste editie van de Nationale Onderwijs Tentoonstelling die plaatsvond van 22 tot en met 26 januari is bezocht door ruim 35.500 onderwijsprofessionals. In de Jaarbeurshallen in Utrecht waren ruim 460 stands te bezoeken. Bezoekers waardeerden de beurs als geheel met een 7,8.

Dyslexie-straat en innovatietunnel

Op de beursvloer werd volop ruimte gemaakt voor digitalisering, bewegend leren en blended leren. Er waren daarnaast diverse stands en programma’s die zich focusten op bewustwording op het gebied van klimaat, de relatie van kinderen met technologie, duurzaamheid en politiek. Ook was er een dyslexie-straat waarin nieuwe onderwijsmethodes werden uitgelicht, een innovatietunnel waarin innovaties uit het onderwijs tentoon werden gesteld en een Future Lab. Gedurende vijf dagen waren er ruim 600 inhoudelijke sessies te bezoeken.

De opening van de beurs werd gedaan door Minister Arie Slob, Meester Vlogger, Meester Sander en astronaut André Kuipers. Prinses Laurentien was ook aanwezig om haar nieuwe initiatief Kidskracht te lanceren, dat kinderen wil stimuleren zich als change agent op te stellen.

Over twee jaar keert de Nationale Onderwijstentoonstelling terug naar de Jaarbeurs in Utrecht, van 26 tot 30 januari 2021.