Magazine
Contact
Home
Viscom 2012 oogst groei
Zeven procent meer exposanten en vier procent meer vakbezoekers. Dit is de oogst van Viscom Frankfurt, die plaatsvond van 25 tot en met 27 oktober 2012 in Messe Frankfurt. De vakbeurs voor visuele communicatie bracht 327 exposanten uit 32 landen in contact met 12.100 bezoekers. Sinds de heroriëntatie van de beurs in 2006 (met 171 exposanten en 6.700 vakbezoekers) heeft de beurs die om de twee jaar plaatsvind in Frankfurt alleen maar groei gekend. De verbreding gericht op reclamebureaus, merkbouwers en retail- en winkelontwerpers is geslaagd te noemen. Inmiddels komt meer dan eenderde van de bezoekers uit dit segment. Editie 2012 kreeg van 73% van de exposanten de waardering 'zeer goed' of 'goed' en voor 21% was de beursdeelname 'bevredigend'. De volgende editie van Viscom vindt plaats van 7 tot en met 9 november in Messe Düsseldorf.This is also evident from the visitor structure of this year’s viscom frankfurt which shows marked increases in the segment of advertising agencies, brand suppliers from industry and retail and shop and retail designers. More than a third of the visitors now come from this segment.
All the more important is the presentation of concrete application possibilities directly at the trade fair. As a result, there was great interest in the viscom World of Inspiration which took place for the first time as a special exhibition on 700m². The World of Inspiration combined everything related to the latest examples of best practices, innovations, ideas, knowledge and networking. The centrepiece was a supermarket with the latest trends in store design. The project had been realised by viscom in cooperation with Wanzl Metallwarenfabrik. Here the exhibitors had the opportunity to present their products in a true-to-life setting. Trade fair visitors thus became a concrete part of a tangible brand world, experienced new technologies and products close-up in a quasi live retail setting. “This is a project with a future which we plan to continue“, said Petra Lassahn.
The next viscom düsseldorf will take place at the Düsseldorf Exhibition Centre from 7 to 9 November 2013.

2012-11-01
...
Op 18 en 19 november vond de 2e editie van Builty, het exclusieve innovatieplatform voor de topprofessionals in de bouw, plaats in Tour & Taxis Brussel. 740 bouwprofessionals konden elkaar ontmoeten gedurende de tweedaagse en kennis maken met de nieuwste producten van grote fabrikanten.
 
...
De 26e editie van UBM’s CPhI Worldwide gaat de boeken in met een recordresultaat van ruim 36.500 bezoekers en 2.500 exposanten. Met deze aantallen is de succesvolle beurs, die dit jaar in oktober plaatsvond van 13 tot en met 15 oktober in Madrid met de events ICSE, Innopack en PMEC, het grootste evenement voor de farma-industrie ter wereld.
 
...
Ruim 5.200 bezoekers hebben de 19e editie van  Festivak bezocht, die op 25 en 26 november plaatsvond in Jaarbeurs Utrecht. De beursvloer was volledig uitverkocht en meer dan 200 leveranciers toonden hier hun producten en/of diensten op het gebied van festivals en publieksevenementen. Een kleine 500 bezoekers het cashless betalen op de beurs uitgetest.
...
Op BouwXPO 2015 mochten 172 exposanten – goed voor een stijging van 13 procent ten opzichte van de vorige editie – in totaal 6.863 kwalitatieve bezoekers ontvangen. Het gemiddeld aantal bezoekers per dag lag daarmee 6,8 procent hogerl.
 
...
Logistica 2015 trok van 10 tot en met 13 november 19.167 bezoekers naar de Jaarbeurs in Utrecht. Iets minder dan drie jaar geleden, maar daar staat tegen over dat het aandeel vakbezoekers is gestegen ten koste van studenten. De bezoekers gaven de driejaarlijkse vakbeurs voor de logistieke sector het rapportcijfer 7,5; hoger dan de vorige editie.
 
...
In totaal trok Europort 2015 29.174 bezoekers, waarvan 22 procent afkomstig uit het buitenland. De vakbeurs voor de internationale scheepvaart vond plaats van 3 tot en met 6 november in Ahoy Rotterdam. Onder de 1.111 exposanten bevonden zich veel internationale partijen. Zo telde de beurs 15 landenpaviljoens.

  
mei | juni | »»
Beursagenda Branceagenda
Elke twee weken weer op de hoogte?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplichte velden
Aanhef *
Volg ons op

       
Webdesign - Hosting - Techniek: Qball Internet BV