Magazine
Contact
Home
Slotbericht Macropak en Industrial Processing 2014
De vakbeurzen Macropak en Industrial Processing zijn bezocht door ruim 15.000 professionals. 30 procent van het bezoek is naar de beurzen gekomen met duidelijke investeringsplannen in het achterhoofd. Het overgrote deel van het bezoek kwam primair om zich te informeren over nieuwe producten en brancheontwikkelingen.
 

Uit het onderzoek van Jaarbeurs blijkt ook dat bezoekers vaak op zoek zijn naar nieuwe leveranciers. Ruim 40 procent is specifiek naar de beurs gekomen om nieuwe zakelijke contacten te leggen. 20 procent van de bezoekers heeft een of meer congressen en seminars gevolgd. Nieuwe elementen als de Supermarkt, waar bezoekers konden stemmen op de meest innovatieve verpakking, het Ontwerp & Design Paviljoen, de Industrial European Dairy Show en het Bio-based Paviljoen werden als waardevolle toevoegingen gewaardeerd.

Van 30 september tot en met vrijdag 3 oktober werden in Jaarbeurs Utrecht gelijktijdig Macropak, Industrial Processing en WoTS, de World of Technology en Sciences, gehouden.
 

2014-10-07
...
Op 18 en 19 november vond de 2e editie van Builty, het exclusieve innovatieplatform voor de topprofessionals in de bouw, plaats in Tour & Taxis Brussel. 740 bouwprofessionals konden elkaar ontmoeten gedurende de tweedaagse en kennis maken met de nieuwste producten van grote fabrikanten.
 
...
De 26e editie van UBM’s CPhI Worldwide gaat de boeken in met een recordresultaat van ruim 36.500 bezoekers en 2.500 exposanten. Met deze aantallen is de succesvolle beurs, die dit jaar in oktober plaatsvond van 13 tot en met 15 oktober in Madrid met de events ICSE, Innopack en PMEC, het grootste evenement voor de farma-industrie ter wereld.
 
...
Ruim 5.200 bezoekers hebben de 19e editie van  Festivak bezocht, die op 25 en 26 november plaatsvond in Jaarbeurs Utrecht. De beursvloer was volledig uitverkocht en meer dan 200 leveranciers toonden hier hun producten en/of diensten op het gebied van festivals en publieksevenementen. Een kleine 500 bezoekers het cashless betalen op de beurs uitgetest.
...
Op BouwXPO 2015 mochten 172 exposanten – goed voor een stijging van 13 procent ten opzichte van de vorige editie – in totaal 6.863 kwalitatieve bezoekers ontvangen. Het gemiddeld aantal bezoekers per dag lag daarmee 6,8 procent hogerl.
 
...
Logistica 2015 trok van 10 tot en met 13 november 19.167 bezoekers naar de Jaarbeurs in Utrecht. Iets minder dan drie jaar geleden, maar daar staat tegen over dat het aandeel vakbezoekers is gestegen ten koste van studenten. De bezoekers gaven de driejaarlijkse vakbeurs voor de logistieke sector het rapportcijfer 7,5; hoger dan de vorige editie.
 
...
In totaal trok Europort 2015 29.174 bezoekers, waarvan 22 procent afkomstig uit het buitenland. De vakbeurs voor de internationale scheepvaart vond plaats van 3 tot en met 6 november in Ahoy Rotterdam. Onder de 1.111 exposanten bevonden zich veel internationale partijen. Zo telde de beurs 15 landenpaviljoens.

 









 
april | mei | »»
Beursagenda Branceagenda
Elke twee weken weer op de hoogte?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplichte velden
Aanhef *
Volg ons op

       
Webdesign - Hosting - Techniek: Qball Internet BV