Magazine
Contact
Home
Virtual ride
Doorbreek het traditionele denken van installateurs en adviseurs en laat ze denken in een totaalklimaat. Dat was de opdracht de Itho Daalderop meegaf aan Fox on the Run, een bureau gespecialiseerd in interactieve communicatie.
 

Itho Daalderop weet dat haar klanten vaak denken in losse producten voor temperatuur, lucht en warm water. Terwijl de installateurs beter in termen van een totaalklimaat kunnen denken, waarbij alle producten samenwerken aan het perfecte binnenklimaat.

Op de installatievakbeurs VSK [3 -7 februari | Jaarbeurs | Utrecht], wilde het bedrijf deze boodschap op een beklijvende manier overbrengen, met de Binnenklimaat Experience. Fox on the Run ontwikkelde samen met Studio 05 een presentatie waarbij de beursbezoekers plaats konden nemen in één van de vijf ‘egg chairs’ om met behulp van Oculus Rift speciale virtual reality-bril een virtuele ‘ride’ maakten langs de vitale organen van een huis.

Itho Daalderop gaf op deze manier in vijf dagen 2.000 vakbezoekers een onvergetelijke boodschap mee, ruimschoots boven de doelstelling van 1.500 ‘views’.

Bekijk ook de video: http://vimeo.com/87073777
 

2014-08-04
Op de UNSEEN International Photo Fair werden de bezoekers aangetrokken door een bijzonder kunstwerk, waarin zij zelf konden participeren. Wie de roltrap van Trust the Cloud betrad begon een interactieve reis die eindigde met een sprong in de wolken en een lichtexplosie. Tijdens de val werd de bezoeker gevangen in een foto snapshot, die werd geplaatst in een digitale cloud omgeving. Elke val creëerde zijn eigen licht wat de ervaring uniek en persoonlijk maakte.
 
Honda introduceerde de nieuwe CR-V 1.6 Diesel met een opmerkelijke campagne, met als slogan ‘het onmogelijke mogelijk gemaakt’, verwijzend naar het lage benzineverbruik van de auto. De bijbehorende promotievideo vol met optische illusies is op Youtube al meer dan 5,5 miljoen keer bekeken.
 
Doorbreek het traditionele denken van installateurs en adviseurs en laat ze denken in een totaalklimaat. Dat was de opdracht de Itho Daalderop meegaf aan Fox on the Run, een bureau gespecialiseerd in interactieve communicatie.
 

 
Elke twee weken weer op de hoogte?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplichte velden
Aanhef *
Volg ons op

       
Webdesign - Hosting - Techniek: Qball Internet BV