Magazine
Contact
Home
Slotbericht Techni-Show 2014
86 procent van de bezoekers aan Techni-Show 2014 gaf de sfeer en beleving op de beurs een goed tot uitstekend. Ze beoordeelden de technische vakbeurs met een 7,5. Exposanten gaven een 7,2 als rapportcijfer. Vakbeurs Techni-Show vond plaats van 11 tot en met 14 maart in de Jaarbeurs in Utrecht. In totaal zijn 40.431 bezoekers naar de beurs gekomen.
 

39 procent van de bezoekers heeft één of meer inhoudelijke activiteiten bezocht. Bijna de helft hiervan heeft de wedstrijdvloer van de Vakkanjers bezocht.

Interesse

De interesse van de bezoekers gaat vooral uit naar freesmachines (31 procent), draaimachines (30), gereedschappen (29), werkplaatstechniek (28) en bewerkingscentra (25). Bijna 80 procent is goed tot uitstekend tevreden met het aanbod op de beurs. Meer dan de helft is eind- of medebeslisser als het gaat om het doen van investeringsaankopen. Meest voorkomende functies van bezoekers zijn directeur/algemeen management, productiemedewerker en engineer. Op de hoogte blijven van nieuwe product- en brancheontwikkelingen, contact onderhouden met bestaande relaties en gericht informatie verzamelen over (technische) eigenschappen van producten of diensten, zijn de drie belangrijkste redenen voor een bezoek aan Techni-Show. Dit blijkt uit het bezoekersonderzoek van VNU Exhibitions.

Andere ingrediënten

Naast de bijna 400 exposanten met hun producten en innovaties waren andere ingrediënten van Techni-Show 2014: een uitgebreid lezingenprogramma; guided tours plaatwerk & verspaning; NEVI Inkoopseminars; themaroutes over small series manufacturing, robottechnologie, lasertoepassingen, 24/7 productie, 3D printen en additive manufacturing; KIVI NIRIA Seminars & Young Engineers; lezingen 'Innovatie & Strategie', 'Plaatbewerking 2020: meer dan automatiseren en robotica’ en 'Onvermoede toepassingen van laserlassen in de maakindustrie' en een 3D-Printing Symposium.

Techni-Show 2016

De volgende editie van Techni-Show vindt plaats in 2016. Bijna 80 procent van de bezoekers geeft nu al aan van plan te zijn om editie 2016 te bezoeken.Techni-Show is de grootste vakbeurs voor industriële productietechnieken, verwerking en bewerking van metalen, kunststoffen, toebehoren en hulpmiddelen binnen de Benelux. Net als voorgaande keren vond Techni-Show gelijktijdig plaats met ESEF in de Jaarbeurs in Utrecht. ESEF is de vakbeurs op het gebied van toeleveren, uitbesteden, productontwikkeling en engineering. Meer informatie over beide beurzen is te vinden via www.esef.nl en www.technishow.nl.

2014-03-21
...
Op 18 en 19 november vond de 2e editie van Builty, het exclusieve innovatieplatform voor de topprofessionals in de bouw, plaats in Tour & Taxis Brussel. 740 bouwprofessionals konden elkaar ontmoeten gedurende de tweedaagse en kennis maken met de nieuwste producten van grote fabrikanten.
 
...
De 26e editie van UBM’s CPhI Worldwide gaat de boeken in met een recordresultaat van ruim 36.500 bezoekers en 2.500 exposanten. Met deze aantallen is de succesvolle beurs, die dit jaar in oktober plaatsvond van 13 tot en met 15 oktober in Madrid met de events ICSE, Innopack en PMEC, het grootste evenement voor de farma-industrie ter wereld.
 
...
Ruim 5.200 bezoekers hebben de 19e editie van  Festivak bezocht, die op 25 en 26 november plaatsvond in Jaarbeurs Utrecht. De beursvloer was volledig uitverkocht en meer dan 200 leveranciers toonden hier hun producten en/of diensten op het gebied van festivals en publieksevenementen. Een kleine 500 bezoekers het cashless betalen op de beurs uitgetest.
...
Op BouwXPO 2015 mochten 172 exposanten – goed voor een stijging van 13 procent ten opzichte van de vorige editie – in totaal 6.863 kwalitatieve bezoekers ontvangen. Het gemiddeld aantal bezoekers per dag lag daarmee 6,8 procent hogerl.
 
...
Logistica 2015 trok van 10 tot en met 13 november 19.167 bezoekers naar de Jaarbeurs in Utrecht. Iets minder dan drie jaar geleden, maar daar staat tegen over dat het aandeel vakbezoekers is gestegen ten koste van studenten. De bezoekers gaven de driejaarlijkse vakbeurs voor de logistieke sector het rapportcijfer 7,5; hoger dan de vorige editie.
 
...
In totaal trok Europort 2015 29.174 bezoekers, waarvan 22 procent afkomstig uit het buitenland. De vakbeurs voor de internationale scheepvaart vond plaats van 3 tot en met 6 november in Ahoy Rotterdam. Onder de 1.111 exposanten bevonden zich veel internationale partijen. Zo telde de beurs 15 landenpaviljoens.

  
mei | juni | »»
Beursagenda Branceagenda
Elke twee weken weer op de hoogte?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplichte velden
Aanhef *
Volg ons op

       
Webdesign - Hosting - Techniek: Qball Internet BV