Magazine
Contact
Home
Follow-up onderzoek Techni-Show 2014
Een recent follow-up onderzoek onder bezoekers van Techni-Show 2014 wijst uit dat deelname aan de beurs tot waardevolle contacten en vaak ook tot concrete orders leidt. In totaal heeft 74 procent van de 40.431 bezoekers van Techni-Show na de beurs contact gehad met één of meer exposanten. Volgens het onderzoek liet 81 procent van de bezoekers contactgegevens achter. In 51 procent van die gevallen was dat voor exposanten aanleiding om inderdaad contact op te nemen. Dat betekent tegelijkertijd dat de andere helft wellicht kansen heeft laten liggen.

 

Orders

Verder wijst het follow-up onderzoek uit dat 22 procent van alle bezoekers binnen vier maanden na de beurs één of meerdere orders plaatste bij exposanten van Techni-Show. Dit gebeurt vaker bij bestaande relaties (76 procent) dan bij nieuwe relaties (47 procent). Bovendien blijken deze orders vaak aanleiding voor een vervolg, want 52 procent van de bezoekers die een order plaatsten geeft aan dat het komende jaar vaker te zullen doen. Bovendien geeft zo’n 15 procent van de bezoekers die nog geen order hebben geplaatst aan dat ze dit binnen twaalf maanden wel willen doen.

Techni-Show is de grootste vakbeurs voor industriële productietechnieken, verwerking en bewerking van metalen, kunststoffen, toebehoren en hulpmiddelen van de Benelux en vond – gelijktijdig met ESEF - plaats van 11 tot en met 14 maart in de Jaarbeurs in Utrecht. De volgende editie is van 15 tot en met 18 maart 2016 op dezelfde locatie.
.

2014-09-25
...
Op 18 en 19 november vond de 2e editie van Builty, het exclusieve innovatieplatform voor de topprofessionals in de bouw, plaats in Tour & Taxis Brussel. 740 bouwprofessionals konden elkaar ontmoeten gedurende de tweedaagse en kennis maken met de nieuwste producten van grote fabrikanten.
 
...
De 26e editie van UBM’s CPhI Worldwide gaat de boeken in met een recordresultaat van ruim 36.500 bezoekers en 2.500 exposanten. Met deze aantallen is de succesvolle beurs, die dit jaar in oktober plaatsvond van 13 tot en met 15 oktober in Madrid met de events ICSE, Innopack en PMEC, het grootste evenement voor de farma-industrie ter wereld.
 
...
Ruim 5.200 bezoekers hebben de 19e editie van  Festivak bezocht, die op 25 en 26 november plaatsvond in Jaarbeurs Utrecht. De beursvloer was volledig uitverkocht en meer dan 200 leveranciers toonden hier hun producten en/of diensten op het gebied van festivals en publieksevenementen. Een kleine 500 bezoekers het cashless betalen op de beurs uitgetest.
...
Op BouwXPO 2015 mochten 172 exposanten – goed voor een stijging van 13 procent ten opzichte van de vorige editie – in totaal 6.863 kwalitatieve bezoekers ontvangen. Het gemiddeld aantal bezoekers per dag lag daarmee 6,8 procent hogerl.
 
...
Logistica 2015 trok van 10 tot en met 13 november 19.167 bezoekers naar de Jaarbeurs in Utrecht. Iets minder dan drie jaar geleden, maar daar staat tegen over dat het aandeel vakbezoekers is gestegen ten koste van studenten. De bezoekers gaven de driejaarlijkse vakbeurs voor de logistieke sector het rapportcijfer 7,5; hoger dan de vorige editie.
 
...
In totaal trok Europort 2015 29.174 bezoekers, waarvan 22 procent afkomstig uit het buitenland. De vakbeurs voor de internationale scheepvaart vond plaats van 3 tot en met 6 november in Ahoy Rotterdam. Onder de 1.111 exposanten bevonden zich veel internationale partijen. Zo telde de beurs 15 landenpaviljoens.

  
mei | juni | »»
Beursagenda Branceagenda
Elke twee weken weer op de hoogte?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplichte velden
Aanhef *
Volg ons op

       
Webdesign - Hosting - Techniek: Qball Internet BV