Magazine
Contact
Home
Expovisie Herfst 2013
 

In deze uitgave: Topmerken presenteren hun primeurs: Reportage IfA Berlin // Nedis op IFA 2013: Nieuwkomer profileert zich sterk // Beheerst budgetteren: Wat kost een beursdeelname? // Evenementenhal introduceert Messehal: Interview theo schennink // Han Leenhouts: Column // Het driemanschap van Expoproof: heren van stand // Parijs, Frankfurt, Dubai, Hannover: Kawe gebruikt de beurs als katalysator // Standmeubilair: Design-overzicht 2013 | 2014 // ALKU verlichte standvloeren: Productnieuws // World of Technology & Science: samenwerking de sleutel // Het wordt (dan toch) HortiTech: RAI presenteert de plannen // EasyFairs biedt exposanten gratis lead generation management: Beursnieuws // Grootformaat printing: Visuals moeten steeds sneller,groter en spectaculairder // Kartonnen Holland Paviljoen: Beurzenblog // Voormalige directie Fair-Play:  versterkt Van Straaten: Branchenieuws // Christophe Landuyt: Column // Nieuw congresgebouw RAI: Locatienieuws

Expovisie vier maal per jaar in print ontvangen? Profiteer nu van onze internetaanbieding: 4 uitgaven voor 36 euro. Abonneer u hier.

2013-09-20
De European Fine Art Foundation (TEFAF), de Provincie Limburg, de stad Maastricht en MECC Maastricht tekenen voor een tienjarige samenwerking. De belangrijkste punten van de overeenkomst zijn een ingrijpende renovatie en uitbreiding van het congrescentrum MECC Maastricht, voldoende beschikbare hotelkamers en het vergroten van de bereikbaarheid van Maastricht internationaal door het verbeteren van de verbindingen met een grote internationale luchthaven. Tot slot krijgt TEFAF vanaf 2019 een permanente locatie aan het Vrijthof.
 
De vijftiende Masters of LXRY, de vroegere Miljonair Fair, heeft een recordaantal bezoekers getrokken. De beurs lokte van 7 tot en met 11 december ruim 52.000 bezoekers naar RAI Amsterdam.
 
Exhibitions Rotterdam organiseert de eerste vakbeurs op het gebied van maatschappelijk verantwoord duurzaam ondernemen: MVDO 2018. Het doel van de vakbeurs is kennis te delen over vraagstukken op het gebied van innovatie en verantwoord ondernemen in het nationale en internationale bedrijfsleven. De beurs zal plaatsvinden op 2,3 en 4 oktober in Rotterdam Ahoy. 

Artexis, eigenaar en manager van event locaties, lanceert het concept Grand Depot Outlet in België. Dit is een nieuw verkoopkanaal waar merken eindereeksen en overschotten van de hand kunnen doen. Het idee voor de outlet is ontstaan doordat veel retailers door toegenomen productie achterblijven met stocks. 
 
Messe Frankfurt Trade Fairs India, the Indiase dochtermaatschappij van Messe Frankfurt,  heeft Fitex India overgenomen, het grootste fitness en gezondheidsevent van India. Voorheen was de beurs eigendom van Smart Events. De twee bedrijven gaan nu samenwerken om een platform te creëren voor de fitness-, gezondheids-, voedings- en wellness-industrie in India.
 
Elke twee weken weer op de hoogte?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplichte velden
Aanhef *
Volg ons op

       
Webdesign - Hosting - Techniek: Qball Internet BV