Magazine
Contact
Home
Expovisie voorjaar 2013
 
In deze uitgave: David Boon, Denis Delforge en Pierre Hermant trekken de kar bij Brussels Expo, Noordhoff Uitgevers op NOT 2013, Beursnieuws uit Duitsland, column Han Leenhouts, SHPPR en 100% Mama, Van Straaten en Labate, Toppoint op Intirio, Wecycle op Margriet Winter Fair, Week van de Bouw, Caroline Cramer van NCH over Holland Paviljoens, Christophe Landuyt, Expodoc, Olivier Claesens over All4home

Expovisie vier maal per jaar in print ontvangen? Profiteer nu van onze internetaanbieding: 4 uitgaven voor 36 euro. Abonneer u hier.


2013-04-25
IDEA introduceert het internationaal bewezen concept EventStreet in Nederland. Hierbij runnen eventbureaus runnen bestaande horecagelegenheden voor een meet & greet met hun opdrachtgevers.
 
Er komt geen Skywonder 2018. De tweede editie van de beurs voor de kleine recreatieve kleine luchtvaart stond gepland op 24 en 25 maart 2018 in Kortrijk Xpo. Vooral praktische belemmeringen en de hoge kosten om vliegtuigen in de beurshallen te krijgen, speelden de organisatie parten.
 
Brussels Expo is op zoek naar bijkomende middelen om de renovatie van de infrastructuur te financieren. Op dit ogenblik worden twee mogelijke pistes onderzocht: één met een actieve rol voor de federale overheid en zijn investeringsvehikel Brusselfonds Beliris, en één met een rol voor een private partner.
 
De 2018 editie van PromZ.live zal een heel jaar te bezoeken zijn. De vakbeurs voor actiemarketing, promotionele producten en relatiegeschenken die plaatsvindt op 16 en 17 mei in Rotterdam Ahoy wordt tijdens de beursdagen in zijn geheel vastgelegd via 360° fotografie.
 
De Huishoudbeurs is op zaterdagochtend 17 februari sportief geopend door Irene Moors, Remy Bonjasky en beursmanager Nicole Babay. Met een heuse trolley-workout werd het startsein gegeven voor de 73e editie van de publieksbeurs De Huishoudbeurs is geopend tot en met zondag 25 februari in RAI Amsterdam.
 

 
Elke twee weken weer op de hoogte?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplichte velden
Aanhef *
Volg ons op

       
Webdesign - Hosting - Techniek: Qball Internet BV