Magazine
Contact
Home
Nieuw: Zorg & Beperking Hardenberg
Zorg & Beperking Hardenberg is de complete vakbeurs voor de hulpmiddelenbranche voor Noord en Oost Nederland. De eerste editie is op 26, 27 en 28 november in Evenementenhal Hardenberg.


Zorg & Beperking Hardenberg moet het trefpunt worden voor ondernemers en relaties die zich focussen op mensen met een verstandelijke, zintuiglijke en/of lichamelijke beperking. Zoals gemeenten/overheid, instellingen voor gehandicapten, mensen met een PGB, revalidatiecentra, scholen, therapeuten, thuiszorgorganisaties, verpleeghuizen, woonvormen en ziekenhuizen.

Exposanten zijn onder andere leveranciers en fabrikanten van hulpmiddelen op het gebied van communicatie, medisch, mobiliteit, persoonlijke verzorging, revalidatie, therapie, vrije tijd en woningaanpassingen.
2013-03-22
De tweejaarlijkse vakbeurs voor bouwmachines Matexpo, die dit najaar in Kortrijk Xpo plaats vindt, krijgt er vanaf 2018 een zusje bij. Demodays powered by Matexpo wordt een evenement waarin beleving en zelf doen centraal staan.
 
RAI Amsterdam heeft op Global Exhibitions Day - woensdag 7 juni - een wereldwijde pitch uitgeschreven voor startende beursconcepten. Met deze ‘Start up your Event’-pitch, stelt de RAI niet alleen beursoppervlak beschikbaar, maar ook kennis en expertise die nodig is bij het organiseren van evenementen.
 
De 13e editie van vastgoedbeurs PROVADA heeft een recordaantal van 24.197 bezoekers getrokken. Een belangrijke rol was weggelegd voor het innovatieplatform PROVADA FUTURE, waaraan ook branchevreemde partijen als BMWi en PHILIPS deelnamen. De beurs vond plaats van 30 mei tot en met 1 juni in Rai Amsterdam.
 
De Role Play Convention 2017 die op 27 en 28 mei plaatsvond in Keulen heeft tienduizenden bezoekers naar de Koelnmesse getrokken. Op de grootste Europese beurs voor fantasy, cosplay en rollenspel maakten dit jaar 250 exposanten hun opwachting. 
 
Ludger Wälken zal per 1 september 2017 de nieuw opgezette centrale afdeling van het project Koelnmesse 3.0 gaan leiden. De afdeling is in het leven geroepen om structuur te bieden aan het grootste investeringsproject in de geschiedenis van het beurzenbedrijf in Keulen. 
juli | augustus | »»
Beursagenda Beursagenda
Elke twee weken weer op de hoogte?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplichte velden
Aanhef *
Volg ons op

       
Webdesign - Hosting - Techniek: Qball Internet BV