Magazine
Contact
Home
Nieuw: Zorg & Beperking Hardenberg
Zorg & Beperking Hardenberg is de complete vakbeurs voor de hulpmiddelenbranche voor Noord en Oost Nederland. De eerste editie is op 26, 27 en 28 november in Evenementenhal Hardenberg.


Zorg & Beperking Hardenberg moet het trefpunt worden voor ondernemers en relaties die zich focussen op mensen met een verstandelijke, zintuiglijke en/of lichamelijke beperking. Zoals gemeenten/overheid, instellingen voor gehandicapten, mensen met een PGB, revalidatiecentra, scholen, therapeuten, thuiszorgorganisaties, verpleeghuizen, woonvormen en ziekenhuizen.

Exposanten zijn onder andere leveranciers en fabrikanten van hulpmiddelen op het gebied van communicatie, medisch, mobiliteit, persoonlijke verzorging, revalidatie, therapie, vrije tijd en woningaanpassingen.
2013-03-22
Brussels Expo is op zoek naar bijkomende middelen om de renovatie van de infrastructuur te financieren. Op dit ogenblik worden twee mogelijke pistes onderzocht: één met een actieve rol voor de federale overheid en zijn investeringsvehikel Brusselfonds Beliris, en één met een rol voor een private partner.
 
De 2018 editie van PromZ.live zal een heel jaar te bezoeken zijn. De vakbeurs voor actiemarketing, promotionele producten en relatiegeschenken die plaatsvindt op 16 en 17 mei in Rotterdam Ahoy wordt tijdens de beursdagen in zijn geheel vastgelegd via 360° fotografie.
 
De Huishoudbeurs is op zaterdagochtend 17 februari sportief geopend door Irene Moors, Remy Bonjasky en beursmanager Nicole Babay. Met een heuse trolley-workout werd het startsein gegeven voor de 73e editie van de publieksbeurs De Huishoudbeurs is geopend tot en met zondag 25 februari in RAI Amsterdam.
 
Boot Holland in WTC Expo in Leeuwarden is dit jaar door ruim 31.000 bezoekers bezocht. Hoewel de beurs nog steeds draait om boten in het algemeen en (stalen) motorboten in het bijzonder, straalde de beurs meer dan in het verleden watersport uit. De beurs vond plaats van 9 tot en met 14 februari. 
De vakbeurs voor av- en multimediaprofessionals Integrated Systems Europe heeft 80.923 bezoekers naar Amsterdam getrokken. Dat is 10.3 procent meer dan vorig jaar en een record voor de beurs, evenals het aantal exposanten dat dit jaar 1.296 bedroeg. ISE vond plaats van 6 tot en met 9 februari in de RAI. 

 

 
Elke twee weken weer op de hoogte?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplichte velden
Aanhef *
Volg ons op

       
Webdesign - Hosting - Techniek: Qball Internet BV