Magazine
Contact
Home
Van Geelen preferred supplier Home Boxx
Van Geelen is vanaf nu preferred partner voor het leveren van standmeubilair en tapijttegels in Home Boxx Nieuwegein. Fabienne Stuart van Home Boxx en Johan Seijbel van Van Geelen Standinrichtingen zijn dit afgelopen week overeengekomen.Van Geelen zal haar assortiment via de website van de Home Boxx aanbieden. Exposanten kunnen zo zelf hun standmeubilair en tapijttegels bestellen.

Fabienne Stuart: “De samenwerking met Van Geelen is een logische keuze voor de Home Boxx. Ze hebben jarenlange ervaring  in het inrichten van stands,  bieden een uitstekende service en hebben een uitgebreid inrichtingsassortiment voor exposanten en organisatoren. Omdat Van Geelen dichtbij de Home Boxx gevestigd is kunnen ze een snelle service garanderen. Uiteraard blijven partijen die hun beurs of evenement organiseren in de Home Boxx volledig vrij in de keuze van hun leveranciers, maar voor partijen die nog  geen eigen leverancier hebben is Van Geelen een uitstekende partner."2012-11-07
Ludger Wälken zal per 1 september 2017 de nieuw opgezette centrale afdeling van het project Koelnmesse 3.0 gaan leiden. De afdeling is in het leven geroepen om structuur te bieden aan het grootste investeringsproject in de geschiedenis van het beurzenbedrijf in Keulen. 
De Duitse Interzum heeft dit jaar een recordaantal van zo’n 69.000 bezoekers gehaald. De tweejaarlijkse interieurbeurs die van 16 tot en met 19 mei plaatsvond in de Koelnmesse had dit jaar meer exposanten staan en nam ook 15 procent meer expositieruimte in beslag.
 
Jaarbeurs heeft dinsdag 16 mei BouwBeurs.nl gelanceerd, een nieuw online platform dat is gekoppeld aan het evenement BouwBeurs. Het platform richt zich met productnieuws en innovaties op de uitvoerende bouw. Bouwbeurs.nl stuurt wekelijks een e-mail nieuwsbrief naar zo'n 50 duizend abonnees.
 
Het nieuwe Strandzuid, gelegen tussen RAI Amsterdam en het Beatrixpark, is 9 mei jongstleden officieel geopend. In de nieuwe opzet positioneert de horecagelegenheid zich nadrukkelijker als eventlocatie die stand alone of aanvullend op de RAI-faciliteiten kan worden ingezet. Strandzuid is een initiatief van RAI Amsterdam en Unlimited Label (Vondelpark3, Caffe Esprit, Strandzuid).​
 
De Horecava, Lightspeed en Sligro gaan in de komende weken op zoek naar ondernemend horecatalent voor de Nationale RestaurantPITCH. De nieuwe wedstrijd biedt iedereen die droomt van een eigen restaurant de kans deze te verwezenlijken. De kandidaat met het winnende restaurantconcept krijgt een ingericht pop-up restaurant van 800 vierkante meter tijdens de komende editie van de Horecava. De beurs vindt plaats van maandag 8 tot en met donderdag 11 januari 2018 in RAI Amsterdam.
 
Elke twee weken weer op de hoogte?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplichte velden
Aanhef *
Volg ons op

       
juni | juli | »»
Beursagenda Branceagenda
Webdesign - Hosting - Techniek: Qball Internet BV