Magazine
Contact
Home
Van Geelen preferred supplier Home Boxx
Van Geelen is vanaf nu preferred partner voor het leveren van standmeubilair en tapijttegels in Home Boxx Nieuwegein. Fabienne Stuart van Home Boxx en Johan Seijbel van Van Geelen Standinrichtingen zijn dit afgelopen week overeengekomen.Van Geelen zal haar assortiment via de website van de Home Boxx aanbieden. Exposanten kunnen zo zelf hun standmeubilair en tapijttegels bestellen.

Fabienne Stuart: “De samenwerking met Van Geelen is een logische keuze voor de Home Boxx. Ze hebben jarenlange ervaring  in het inrichten van stands,  bieden een uitstekende service en hebben een uitgebreid inrichtingsassortiment voor exposanten en organisatoren. Omdat Van Geelen dichtbij de Home Boxx gevestigd is kunnen ze een snelle service garanderen. Uiteraard blijven partijen die hun beurs of evenement organiseren in de Home Boxx volledig vrij in de keuze van hun leveranciers, maar voor partijen die nog  geen eigen leverancier hebben is Van Geelen een uitstekende partner."2012-11-07
Beslissers en beïnvloeders uit de vastgoed-, bouw- en installatiewereld konden zich woensdag 15 november laten bijpraten over de kansen van smart technology in de gebouwde omgeving tijdens Smart Homes & Intelligent Buildings in de Jaarbeurs in Utrecht. Bezoekers konden ontwerpen van slimme woningen en gebouwen bekijken en de mogelijkheden van huisbesturing, standaardisatie en protocollen, energiebesparing en het toepassen van gelijkstroom bestuderen. De organisatie lag in handen van Jaarbeurs en Smart Homes.
 
De Margriet Winterfair, die dit jaar voor het eerst plaatsvindt in de Brabanthallen in 's Hertogenbosch, is de eerste dagen goed bezocht. Hoewel de beurs in de Brabanthallen over meer vierkante meters beschikt ten opzichte van de Jaarbeurs in Utrecht is de beleving van bezoekers dat het drukker en sfeervoller is. De Margriet Winterfair wordt gehouden van 17 tot en met 23 november 2017.
 
Marked Events, organisator van tech-events GIG en WORSHIP, heeft de lancering van het Craft Drink Festival aangekondigd. Het tweedaagse event zal plaatsvinden op 28 en 29 juli 2018 in de NEC in Birmigham. Craft Drink Festival zal de tuinen van het gebouw benutten om een pop-up dorp neer te zetten met vooral veel brouwers, destillaten en eetstandjes. 
 
De winterse versie van de Dutch Comic Con in de Utrechtse Jaarbeurs heeft dit weekend zo'n 22.000 bezoekers getrokken. Dat is een verdubbeling ten opzichte van de eerste wintereditie van het evenement vorig jaar. De Comic Con is een evenement voor liefhebbers van strips, stripverfilmingen, tv-series, sciencefiction, fantasy, games en cosplay, een rollenspel waarin mensen zich kleden als hun (strip)helden.
 
De zevende editie van tech-event Bright Day is op 18 en 19 november 2017 door meer dan 22.000 mensen bezocht. Twee dagen lang stond Jaarbeurs Utrecht in het teken van gadgets, games, robots, smarthome, mixed reality en meer slimme technologie.
 
Elke twee weken weer op de hoogte?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplichte velden
Aanhef *
Volg ons op

       
Webdesign - Hosting - Techniek: Qball Internet BV