Magazine
Contact
Home
Van Geelen preferred supplier Home Boxx
Van Geelen is vanaf nu preferred partner voor het leveren van standmeubilair en tapijttegels in Home Boxx Nieuwegein. Fabienne Stuart van Home Boxx en Johan Seijbel van Van Geelen Standinrichtingen zijn dit afgelopen week overeengekomen.Van Geelen zal haar assortiment via de website van de Home Boxx aanbieden. Exposanten kunnen zo zelf hun standmeubilair en tapijttegels bestellen.

Fabienne Stuart: “De samenwerking met Van Geelen is een logische keuze voor de Home Boxx. Ze hebben jarenlange ervaring  in het inrichten van stands,  bieden een uitstekende service en hebben een uitgebreid inrichtingsassortiment voor exposanten en organisatoren. Omdat Van Geelen dichtbij de Home Boxx gevestigd is kunnen ze een snelle service garanderen. Uiteraard blijven partijen die hun beurs of evenement organiseren in de Home Boxx volledig vrij in de keuze van hun leveranciers, maar voor partijen die nog  geen eigen leverancier hebben is Van Geelen een uitstekende partner."2012-11-07
De 2018 editie van PromZ.live zal een heel jaar te bezoeken zijn. De vakbeurs voor actiemarketing, promotionele producten en relatiegeschenken die plaatsvindt op 16 en 17 mei in Rotterdam Ahoy wordt tijdens de beursdagen in zijn geheel vastgelegd via 360° fotografie.
 
De Huishoudbeurs is op zaterdagochtend 17 februari sportief geopend door Irene Moors, Remy Bonjasky en beursmanager Nicole Babay. Met een heuse trolley-workout werd het startsein gegeven voor de 73e editie van de publieksbeurs De Huishoudbeurs is geopend tot en met zondag 25 februari in RAI Amsterdam.
 
Boot Holland in WTC Expo in Leeuwarden is dit jaar door ruim 31.000 bezoekers bezocht. Hoewel de beurs nog steeds draait om boten in het algemeen en (stalen) motorboten in het bijzonder, straalde de beurs meer dan in het verleden watersport uit. De beurs vond plaats van 9 tot en met 14 februari. 
De vakbeurs voor av- en multimediaprofessionals Integrated Systems Europe heeft 80.923 bezoekers naar Amsterdam getrokken. Dat is 10.3 procent meer dan vorig jaar en een record voor de beurs, evenals het aantal exposanten dat dit jaar 1.296 bedroeg. ISE vond plaats van 6 tot en met 9 februari in de RAI. 

 
Brood-en banketbakkerij beurs Europain die van 3 tot en met 6 februari plaatsvond in Parijs, heeft ruim 52.000 bezoekers getrokken. Een derde daarvan kwam uit het buitenland. Nieuw dit jaar was het Europain Forum, een denktank voor de branche voor de jaren 2020.
 

 
Elke twee weken weer op de hoogte?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplichte velden
Aanhef *
Volg ons op

       
Webdesign - Hosting - Techniek: Qball Internet BV