Magazine
Contact
Home
Van Geelen preferred supplier Home Boxx
Van Geelen is vanaf nu preferred partner voor het leveren van standmeubilair en tapijttegels in Home Boxx Nieuwegein. Fabienne Stuart van Home Boxx en Johan Seijbel van Van Geelen Standinrichtingen zijn dit afgelopen week overeengekomen.Van Geelen zal haar assortiment via de website van de Home Boxx aanbieden. Exposanten kunnen zo zelf hun standmeubilair en tapijttegels bestellen.

Fabienne Stuart: “De samenwerking met Van Geelen is een logische keuze voor de Home Boxx. Ze hebben jarenlange ervaring  in het inrichten van stands,  bieden een uitstekende service en hebben een uitgebreid inrichtingsassortiment voor exposanten en organisatoren. Omdat Van Geelen dichtbij de Home Boxx gevestigd is kunnen ze een snelle service garanderen. Uiteraard blijven partijen die hun beurs of evenement organiseren in de Home Boxx volledig vrij in de keuze van hun leveranciers, maar voor partijen die nog  geen eigen leverancier hebben is Van Geelen een uitstekende partner."2012-11-07
Logistics & Distribution heeft in combinatie met Empack en Automation op 5 en 6 april zo'n 8.300 bezoekers ontvangen. Het was voor het eerst dat de drie vakbeurzen voor de verpakkingsindustie en de logistieke markt samen georganiseerd werden in de Brabanthallen in 's-Hertogenbosch.
 
Rotterdam Ahoy organiseert in samenwerking met founding partners het nieuwe platform VEG., wat staat voor Vak Event Groentehelden. Het event dat op 20 en 21 juni 2018 zal plaatsvinden in de Onderzeebootloods in Rotterdam is voor iedereen die beroepsmatig te maken heeft met versproducten. Beleving, inspiratie en de toekomst staan centraal.
 
MECC Maastricht organiseert van 20 tot en met 22 oktober 2017 het nieuwe event Euro Cycling XP. Het evenement is een coproductie van Euro Cycling XP, Flanders Bike Valley en MECC Maastricht. Doel van oud-wielrenner en initiator Stephan Räkers is het gat te dichten dat aan het eind van het wieler- en MTB seizoen ontstaat en loopt tot aan het volgend voorjaar wanneer fietsbeurzen als BikeMotion en de Fiets-en Wandelbeurs plaatsvinden.
 
Vakdagen Parket & Woninginrichter (VPWI) gaat per direct verder als Interieur Collectie Dagen. VPWI is van oorsprong een vloeren vakbeurs. Door de uitbreiding van verschillende segmenten in de afgelopen jaren en de samenwerking met Kone advies (organisator van Floor Expo) vond organisator Evenementenhal het tijd voor een nieuwe naam die beter past bij het huidige concept.
 
Evenementenhal Hardenberg heeft een aantal nieuwe speerpunten opgesteld voor de editie van Recreatie Vakbeurs in november 2017. Dit na overleg met specialisten uit de branche. De beurs wordt landelijk gepositioneerd en zal ook meer op exposanten en bezoekers uit België en Duitsland mikken. Daarvoor zijn er meer blikvangers nodig op de beursvloer. 
 
mei | juni | »»
Beursagenda Beursagenda
Elke twee weken weer op de hoogte?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplichte velden
Aanhef *
Volg ons op

       
mei | juni | »»
Beursagenda Branceagenda
Webdesign - Hosting - Techniek: Qball Internet BV