Magazine
Contact
Home
Record aantal bezoekers op Surface 2012
De tweede editie van Surface, de vakbeurs voor oppervlaktetechniek, die plaatsvond van 9 tot en met 11 oktober in de Brabanthallen ’s-Hertogenbosch trok 6.179 bezoekers. Een groei van 43% ten opzichte van 2010. De tweejaarlijkse vakbeurs had 190 exposanten en was 25% groter dan de voorgaande editie. 
Er was veel belangstelling voor de expositie 'Future Skins' van Materia met 200 samples van innovatieve materialen met nieuwe oppervlaktebehandelingen. In het 'Surface Lab', konden bezoekers zelf aspecten als ruwheid, laagdikte, kleur, krasvastheid en slijtvastheid ervaren en meten. 
Uit de registratie van de bezoekers blijkt dat 25% actief is als directeur, 12% is sales-/accountmanager, 6% is adviseur of consultant, 5% is werkzaam als algemeen management en 5% is inkoper. De bezoekers zijn met name werkzaam bij bedrijven actief in oppervlaktebehandeling van materialen, in de metaalsector, machinebouw, productie overige eindproducten/halffabrikaten en bij ingenieurs-/adviesbureaus. In de registratie zijn de meest genoemde interessegebieden: nieuwe mogelijkheden/toepassingen oppervlaktebehandeling, nieuwe investeringen in oppervlaktetechnieken, uitbesteden oppervlaktebehandeling, engineering, inkoop productiemiddelen en/of grondstoffen, milieubesparende maatregelen en energiebesparing.
www.surfacevakbeurs.nl
2012-10-17
...
Op 18 en 19 november vond de 2e editie van Builty, het exclusieve innovatieplatform voor de topprofessionals in de bouw, plaats in Tour & Taxis Brussel. 740 bouwprofessionals konden elkaar ontmoeten gedurende de tweedaagse en kennis maken met de nieuwste producten van grote fabrikanten.
 
...
De 26e editie van UBM’s CPhI Worldwide gaat de boeken in met een recordresultaat van ruim 36.500 bezoekers en 2.500 exposanten. Met deze aantallen is de succesvolle beurs, die dit jaar in oktober plaatsvond van 13 tot en met 15 oktober in Madrid met de events ICSE, Innopack en PMEC, het grootste evenement voor de farma-industrie ter wereld.
 
...
Ruim 5.200 bezoekers hebben de 19e editie van  Festivak bezocht, die op 25 en 26 november plaatsvond in Jaarbeurs Utrecht. De beursvloer was volledig uitverkocht en meer dan 200 leveranciers toonden hier hun producten en/of diensten op het gebied van festivals en publieksevenementen. Een kleine 500 bezoekers het cashless betalen op de beurs uitgetest.
...
Op BouwXPO 2015 mochten 172 exposanten – goed voor een stijging van 13 procent ten opzichte van de vorige editie – in totaal 6.863 kwalitatieve bezoekers ontvangen. Het gemiddeld aantal bezoekers per dag lag daarmee 6,8 procent hogerl.
 
...
Logistica 2015 trok van 10 tot en met 13 november 19.167 bezoekers naar de Jaarbeurs in Utrecht. Iets minder dan drie jaar geleden, maar daar staat tegen over dat het aandeel vakbezoekers is gestegen ten koste van studenten. De bezoekers gaven de driejaarlijkse vakbeurs voor de logistieke sector het rapportcijfer 7,5; hoger dan de vorige editie.
 
...
In totaal trok Europort 2015 29.174 bezoekers, waarvan 22 procent afkomstig uit het buitenland. De vakbeurs voor de internationale scheepvaart vond plaats van 3 tot en met 6 november in Ahoy Rotterdam. Onder de 1.111 exposanten bevonden zich veel internationale partijen. Zo telde de beurs 15 landenpaviljoens.

  
mei | juni | »»
Beursagenda Branceagenda
Elke twee weken weer op de hoogte?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplichte velden
Aanhef *
Volg ons op

       
Webdesign - Hosting - Techniek: Qball Internet BV