Magazine
Contact
Home
Uitbreiding Kunst & Antiek Weekend Naarden
Kunst & Antiek Weekend Naarden gaat uitbreiden met een paviljoen dat ruimte biedt aan een vijftiental extra  exposanten. Het paviljoen is direct verbonden aan de Grote Kerk  in Naarden-Vesting, waar de zestiende editie plaatsvindt van 24 tot en met 27 januari 2013.Naast de deelnemers die al jaren in de Grote Kerk exposeren,  wordt nu aan nieuwe kunsthandelaren en galeries nu ook de mogelijkheid geboden zich te presenteren.  Daarmee komt het aantal standhouders op het Kunst & Antiek Weekend boven de 65.

“Door de uitbreiding ontstaat ook een sterk verbeterde publieksrouting en ontvangstruimte bij de Grote Kerk ”, aldus Johan Rissik van het organisatiebureau InterEvent.2012-09-26
De tweejaarlijkse vakbeurs voor bouwmachines Matexpo, die dit najaar in Kortrijk Xpo plaats vindt, krijgt er vanaf 2018 een zusje bij. Demodays powered by Matexpo wordt een evenement waarin beleving en zelf doen centraal staan.
 
RAI Amsterdam heeft op Global Exhibitions Day - woensdag 7 juni - een wereldwijde pitch uitgeschreven voor startende beursconcepten. Met deze ‘Start up your Event’-pitch, stelt de RAI niet alleen beursoppervlak beschikbaar, maar ook kennis en expertise die nodig is bij het organiseren van evenementen.
 
De 13e editie van vastgoedbeurs PROVADA heeft een recordaantal van 24.197 bezoekers getrokken. Een belangrijke rol was weggelegd voor het innovatieplatform PROVADA FUTURE, waaraan ook branchevreemde partijen als BMWi en PHILIPS deelnamen. De beurs vond plaats van 30 mei tot en met 1 juni in Rai Amsterdam.
 
De Role Play Convention 2017 die op 27 en 28 mei plaatsvond in Keulen heeft tienduizenden bezoekers naar de Koelnmesse getrokken. Op de grootste Europese beurs voor fantasy, cosplay en rollenspel maakten dit jaar 250 exposanten hun opwachting. 
 
Ludger Wälken zal per 1 september 2017 de nieuw opgezette centrale afdeling van het project Koelnmesse 3.0 gaan leiden. De afdeling is in het leven geroepen om structuur te bieden aan het grootste investeringsproject in de geschiedenis van het beurzenbedrijf in Keulen. 
juli | augustus | »»
Beursagenda Beursagenda
Elke twee weken weer op de hoogte?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplichte velden
Aanhef *
Volg ons op

       
Webdesign - Hosting - Techniek: Qball Internet BV