Magazine
Contact
Home
Uitbreiding Kunst & Antiek Weekend Naarden
Kunst & Antiek Weekend Naarden gaat uitbreiden met een paviljoen dat ruimte biedt aan een vijftiental extra  exposanten. Het paviljoen is direct verbonden aan de Grote Kerk  in Naarden-Vesting, waar de zestiende editie plaatsvindt van 24 tot en met 27 januari 2013.Naast de deelnemers die al jaren in de Grote Kerk exposeren,  wordt nu aan nieuwe kunsthandelaren en galeries nu ook de mogelijkheid geboden zich te presenteren.  Daarmee komt het aantal standhouders op het Kunst & Antiek Weekend boven de 65.

“Door de uitbreiding ontstaat ook een sterk verbeterde publieksrouting en ontvangstruimte bij de Grote Kerk ”, aldus Johan Rissik van het organisatiebureau InterEvent.2012-09-26
Duitse beurzen die zich op een regionaal publiek richten hebben het goed gedaan in 2016. Ze blijven een wezenlijke bouwsteen in de communicatie met regionale doelgroepen, zo blijkt uit berekeningen van de AUMA, Institut der Deutschen Messewirtschaft.
 
Bezoekers van internationale en nationale vakbeurzen in Duitsland verblijven gemiddeld 1,6 dag op de beursvloer. Dit blijkt uit een analyse van enquêtes onder vakbezoekers op 107 beurzen in 2016.
 
De tweede editie van Out of the Box 2017 groeit met meer dan 30 procent. Ruim eenvijfde van de deelnemende leveranciers is internationaal. Tijdens het grootste event voor de juwelier, fashionstore en conceptstore in de Benelux presenteren meer dan 250 merken zich op 10 en 11 september in de Werkspoorkathedraal in Utrecht.
 
GroenTechniek Holland krijgt een pop-up stadspark. Op Nederlands grootste vakbeurs voor groenprofessionals tonen Husqvarna Nederland, Tonsel Boomkwekerijen, Van Berkel Groep en Van Vliet Kastanjehout hoe een compleet stadspark van zo’n 3.000 vierkante meter snel en eenvoudig te realiseren is.
 
De bovencorridor van Rotterdam Ahoy tussen de Hallen 2 t/m 5 wordt de komende tijd volledig verwijderd. Gedurende negen weken gaat de bouwcombinatie Hart van Zuid (Heijmans en Ballast Nedam) aan de slag met de sloop van de gehele constructie. Het einde van de werkzaamheden heeft een harde deadline, de hallen zijn 13 september nodig voor de vakbeurs Gastvrij Rotterdam. 
 
Elke twee weken weer op de hoogte?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplichte velden
Aanhef *
Volg ons op

       
Webdesign - Hosting - Techniek: Qball Internet BV