Magazine
Contact
Home
Geslaagd concept
De K beurs in Düsseldorf is de grootste beurs op het gebied van kunststof en is het ideale platvorm om te presenteren. Rollepaal bv uit Dedemsvaart bouwt sinds 1962 machines voor het produceren van kunststof buizen uit PVC en PO en is een wereldwijde speler in de markt. Met vestigingen in Amerika en India en heeft Rollepaal diverse keren aan deze 3 jaarlijkse beurs deelgenomen en was ook in 2010 weer vertegenwoordigd.

Met meer dan 220.000 bezoekers vanuit de hele wereld is dit voor Rollepaal de belangrijkste beurs om zich te presenteren.

De voorbereidingen waren al in april begonnen met als doel om het in 2010 anders aan te pakken. Er werd bewust voor gekozen om met 3 standbouwers het traject op te starten. Alle 3 de partijen hebben dezelfde opdracht mee gekregen inclusief het budget. Doelstelling was om de verschillende machines en technologieën van Rollepaal op een soort podium te plaatsen. Belangrijk was ook om een gastvrije ambiance te hebben om de klanten in een ontspannen sfeer te verwelkomen. Het ontwerp van Fictief uit Beesd werd unaniem gekozen en de stand werd niet alleen door ons maar ook door vele bezoekers als mooi en verfrissend gezien.

Gezamenlijk zijn alle wensen en ideeën tot leven gebracht en we kunnen met trots van een succes spreken.
Op naar de K 2013!

Logo Fictief BV

Fictief BV

Achterstraat 32
4153 AR Beesd
T  0345 683765
F  0345 683654
E  info@fictief.com
I   www.fictief.com

 

2011-10-06
juni | juli | »»
Beursagenda Beursagenda
Elke twee weken weer op de hoogte?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplichte velden
Aanhef *
Volg ons op

       
juni | juli | »»
Beursagenda Branceagenda
Webdesign - Hosting - Techniek: Qball Internet BV