Magazine
Contact
Home
Perfect visitekaartje
Met vooruitstrevende techniek en toonaangevend design ontwikkelt Audi AG kwalitatief hoogwaardige auto’s. Tijdens de Moscow International Automobile Salon 2010 presenteerde Audi de nieuwe Audi A7 Sportback.

A&A Expo heeft in samenwerking met architectenbureau Oettle Ferber Associates GmbH ruim 1.400m2 vloeroppervlak omgetoverd tot een spraakmakende stand, stijlvol en eigentijds, geheel volgens de Audi designfilosofie.

De stand

De Moscow International Automobile Salon 2010, een categorie A – beurs, is een van de meest toonaangevende autoshows ter wereld. Een stand bouwen die perfect aan sluit bij het trendsettende imago van de beurs en bij het kwaliteitsimago van Audi was voor A&A Expo een uitdaging. Terwijl Moskou gebukt ging onder de rookoverlast van de bosbranden hebben ruim 50 vakmensen onafgebroken gewerkt om de stand te realiseren. Door de ervaring en expertise van A&A Expo is er een stand neergezet die de identiteit van Audi ruimschoots vertegenwoordigd en naadloos aansluit bij de filosofie.

Resultaat

Jaarlijks wordt de beurs in Moskou bezocht door ruim een miljoen bezoekers. Bezoekers aan de show beseften direct, door de uitstraling van de stand en de indrukwekkende circa 100m2 VIP Lounge, dat het om de presentatie van een hoogwaardig product ging. Op deze manier heeft Audi AG een visitekaartje afgegeven dat bezoekers niet snel zullen vergeten!


Logo A&A Expo InternationalA&A Expo International BV

Molenvliet 5
3961 MT Wijk bij Duurstede
T  0343 595 949
F  0343 595 939
E  mail@aaexpo.nl
I   www.aaexpo.nl


 

2011-10-04
mei | juni | »»
Beursagenda Beursagenda
Elke twee weken weer op de hoogte?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplichte velden
Aanhef *
Volg ons op

       
mei | juni | »»
Beursagenda Branceagenda
Webdesign - Hosting - Techniek: Qball Internet BV