Magazine
Contact
Home
Genieten van Boerenland
FrieslandCampina Dagvers wenste ‘buiten naar binnen te brengen’ ter ondersteuning van de introductie van het Boerenland assortiment in de out-of-home markt. HenK ontwerpers bracht deze wens graag in vervulling.

In korte tijd werden de kernwaarden van het unieke assortiment omgezet in een heldere ruimtelijke vormtaal. Het authentieke karakter van het merk werd even stilistisch als functioneel vertaald op grafische dragers in een landelijke setting. Om Boerenland met alle zintuigen optimaal te kunnen genieten was voorzien in een professionele open keuken van waaruit bezoekers werden getrakteerd op heerlijke zuivel recepten.

Door de slim uitgedachte indeling van de stand konden ook andere bedrijfsonderdelen en merken van FrieslandCampina zich hierin presenteren. Gezamenlijk onthaalden zij de bezoekers in een zeer geslaagde gastvrije omgeving met een geheel eigen sfeer.

De kracht van de creatie schuilt in de perfect doorgevoerde, eerlijke en eenvoudige opzet van het standconcept dat stond als een huis. De kracht van de realisatie schuilt in de goede samenwerking tussen alle betrokken partijen op basis van een dynamische en proactieve projectaanpak.

Al met al een sprekend voorbeeld van HenK’s motto; ‘jouw visie, onze missie’, waar beursbezoekers niet omheen kunnen.

Logo Henk ontwerpersHenK ontwerpers

Emmakade 8
8531 DT Lemmer
T  0514 56 55 77
F  0514 56 55 75
E  info@henkontwerpers.nl
I    www.henkontwerpers.nl

 

2011-10-04
Elke twee weken weer op de hoogte?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplichte velden
Aanhef *
Volg ons op

       
juni | juli | »»
Beursagenda Branceagenda
Webdesign - Hosting - Techniek: Qball Internet BV