Magazine
Contact
Home
Kerstbeurs Plus Retail
De nieuwe winkeluitstraling als eyecatcher gebruiken voor de jaarlijkse kerstbeurs van Plus Retail. Dit is wat Plus Retail voor ogen had voor de kerstbeurs, waar verschillende leveranciers hun produkten kunnen tonen aan franchisenemers van de supermarkten van Plus.

De kracht van Verver Standbouw & Events ligt in de uitvoering en begeleiding van complete beurzen en evenementen. Voor Plus verzorgt Verver reeds 5 jaar dit evenement. Verver Standbouw & Events kreeg van Plus dan ook de opdracht om het complete evenement in te richten inclusief electra, verlichting, horecaplein en natuurlijk alle tentoonstellingsmaterialen.

In de nieuwe winkelformule van Plus wordt gewerkt met een natuurlijke houtuitstraling, waardoor de keuze werd gemaakt om grote eyecatchertorens full colour af te werken met houtprints. Hierdoor herkennen de franchisenemers hun eigen winkel. Tevens heeft Verver Standbouw & Events de opdracht gekregen om het cateringterras smaakvol in te richten. Deze is ingericht met het eigen meubilairconcept van Verver. Het meubilair binnen dit concept is voor elke beurs of evenement in kleur en huisstijl aan te passen.

Logo Verver standbouw & events


Verver Standbouw & Events

Van Berckelweg 40A
2203 LB Noordwijk
T  071-531 66 66
F  071 531 53 78
E  info@verver-standbouw.nl
I   www.verver-standbouw.nl


 

2011-10-04
mei | juni | »»
Beursagenda Beursagenda
Elke twee weken weer op de hoogte?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplichte velden
Aanhef *
Volg ons op

       
mei | juni | »»
Beursagenda Branceagenda
Webdesign - Hosting - Techniek: Qball Internet BV