Magazine
Contact
Home
Fris concept voor Maastricht Health Campus
De nieuwe biomedische Maastricht Health Campus richt zich op behoud, bevordering en herstel van gezondheid en een toonaangevende locatie voor hoger onderwijs, wetenschappelijk onderzoek, topklinische zorg en kennisintensieve bedrijvigheid. De campus is een samenwerking tussen Maastricht Universitair Medisch Centrum+, Universiteit Maastricht, NV Industriebank LIOF, gemeente Maastricht en Provincie Limburg. In opdracht van Van Zandbeek Communication & Events heeft Dehullu een concept ontwikkeld voor de beursdeelnames van de campus.

Project
De gedetailleerde briefing gaf Dehullu in samenwerking met ontwerper Designmine de kans om een modulair concept op maat te ontwikkelen. De stand moet in ieder geval geschikt zijn voor meerdere beurzen per jaar en flexibel zijn in afmeting en uitvoering. De stand is vervaardigd uit hoogwaardig materiaal wat een lange levensduur heeft en het zeer geschikt maakt voor meerdere keren op- en afbouwen. Centraal staat de infobalie met lampenkap als eyecatcher. De vraag om meer interactie te creëren heeft Dehullu opgelost door een Microsoft Surface tafel in te bouwen in de infobalie. Die heeft een tafelblad dat eruit ziet als een groot beeldscherm en interactie met meerdere gebruikers tegelijkertijd verzorgt. De wandpanelen zijn vervaardigd uit eenvoudig wisselbare panelen vanwege de boodschap die per beurs kan wijzigen.

Resultaat
De ruime ervaring van Dehullu met projecten als deze heeft ertoe geleid dat zowel Van Zandbeek als MHC vanaf het begin veel vertrouwen hadden in de kwaliteiten van Dehullu. De stand heeft vanwege het kleur- en materiaalgebruik een frisse uitstraling gekregen. De eindgebruiker, MHC gaf een zeer tevreden te zijn over het eindresultaat en gaat de komende beurspresentaties vol vertrouwen tegemoet.
2011-05-23
juni | juli | »»
Beursagenda Beursagenda
Elke twee weken weer op de hoogte?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplichte velden
Aanhef *
Volg ons op

       
juni | juli | »»
Beursagenda Branceagenda
Webdesign - Hosting - Techniek: Qball Internet BV