Magazine
Contact
Home
Stadsregio Arnhem Nijmegen op Provada
Stadsregio Arnhem Nijmegen presenteerde zich op de vastgoedbeurs Provada (RAI, juni 2010), in samenwerking met gemeentes Arnhem, Nijmegen en Overbetuwe. De regio heeft de flinke ambitie om in 2020 na de Randstad de economisch best presterende regio te zijn. Dehullu bouwde een speelse stand die die ambitie vertolkt.

Omdat het voor een regio met meerdere partijen niet eenvoudig is een gezamenlijke stand te ontwikkelen, koos men voor de thematische invulling wonen, werken, leven en mobiliteit. Om van die ambitie tot een opvallende stand te komen, benaderde de regio enkele standbouwers, waaronder Dehullu. Samen met ontwerper Designmine voelde Dehullu goed aan hoe men zich wilde onderscheiden en vertaalden zij de ambitie in een concept waarbij alle deelnemende partijen zich thuis voelden.

De stand is speels uitgewerkt met grote witte elementen die de thema’s symboliseren: een wolk, een auto, een huis, een weg. Alle standelementen zijn eenvoudig vormgegeven en omkaderd met vrolijke kleuren. Het concept is ook doorgezet in de vloer. De vormen en kleuren creëerden een pure sfeer die veel kracht uitstraalde; de kracht van de eenvoud. De inhoudelijke uitwerking van de verschillende thema's kwam aan bod door middel van (interactieve) videopresentaties. Die waren naadloos opgenomen in het hart van de zo sterk symboliserende standelementen. En daarmee kon de standbemanning precies die verdieping in informatie bieden, waar dat gewenst was. De stand van de Stadsregio Arnhem Nijmegen onderscheidde zich in concept en uitwerking sterk van de meer zakelijke concepten die op deze beurs veelal te zien zijn.Logo Dehullu

Dehullu Projekt bv

Postbus 75
4050 EB Ochten
T  0344 – 64 88 88
F  0344 – 64 88 05
E  info@dehullu.nl
I   www.dehullu.nl 

2011-01-03
juni | juli | »»
Beursagenda Beursagenda
Elke twee weken weer op de hoogte?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplichte velden
Aanhef *
Volg ons op

       
juni | juli | »»
Beursagenda Branceagenda
Webdesign - Hosting - Techniek: Qball Internet BV