Magazine
Contact
Home
Jan des Bouvrie op Woonbeurs
Op de Woonbeurs 2010 presenteerde Jan des Bouvrie zich met een schitterend paviljoen voor de participanten van Het Arsenaal uit Naarden-Vesting. Wit, strak, heldere lijnen; Des Bouvrie’s kenmerkende handschrift was zichtbaar en tastbaar aanwezig. De Ontwerpstudio Jan des Bouvrie had in het paviljoen van Het Arsenaal de presentaties van de verschillende participanten zorgvuldig vormgegeven. Een duidelijk visitekaartje van Des Bouvrie, maar ook van Dehullu die voor de standbouw tekende.

De ingetogen buitenzijden, met slechts hier en daar een venster, soms voorzien van shutters, nodigden sterk uit om de interieurs daadwerkelijk te betreden. Eenmaal binnengekomen voelde men zich welkom door de sfeer van een appartement, waarin ingetogen luxe, comfort en kwaliteit de boventoon voerden.
Onderdelen in de presentatie op de Woonbeurs waren houten vloeren van Beukers, lederen vloeren van Alphenberg, shutters van StyleShutters, AV-apparatuur van B&O, verlichting van Paardekooper-Hulst, keukens van Bulthaup (verzorgd door Nell & Stutterheim) en badkamers van Bad Arsenaal.

Ontwerpstudio Jan des Bouvrie tekende ook voor het design van de naastgelegen standpresentatie van Gamma. Deze sloot er op aan met producten van zijn hand in de toplijn van het assortiment van Gamma. Ook hier was de entourage en de sfeer, afgestemd op het assortiment en van een hoog niveau. Deze stand is eveneens gebouwd door Dehullu.
Het klanttevredenheidsonderzoek van Dehullu na afloop tekende enthousiaste reacties op: zeer tevreden stellende presentaties, verzorgd door een bouwploeg om jaloers op te zijn.Logo Dehullu

Dehullu Projekt bv

Postbus 75
4050 EB Ochten
T  0344 – 64 88 88
F  0344 – 64 88 05
E  info@dehullu.nl
I   www.dehullu.nl 

2011-01-03
juni | juli | »»
Beursagenda Beursagenda
Elke twee weken weer op de hoogte?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplichte velden
Aanhef *
Volg ons op

       
juni | juli | »»
Beursagenda Branceagenda
Webdesign - Hosting - Techniek: Qball Internet BV