Magazine
Contact
Home
Axon op NAB Las Vegas
Voor software ontwikkelaar Axon Digital Design ontwikkelde Dehullu in samenwerking met Designmine een meerjarenconcept voor deelname aan vakbeurzen. De aftrap was op de NAB (National Association of Broadcasters) in Las Vegas. De stand bestaat uit maatwerkelementen die volgens de normen van Dehullu zorgvuldig zijn vervaardigd. Via twee grote demo units met apparatuur van Axon aan beide zijden ingebouwd, presenteerde het bedrijf zich op de beurs. Omdat Axon ook aan andere beurzen deelneemt, waaronder de volgende NAB in 2011, is voor hoogwaardig materialen gekozen zoals HPL. De stand wordt tussentijds in Las Vegas opgeslagen.

Resultaat
Mede dankzij een betrouwbare standbouwpartner in Las Vegas kon Dehullu de concurrentie op alle fronten voor blijven. Dehullu coördineerde het project en alle standonderdelen werden in de VS vervaardigd na goedkeuring van technische tekeningen. Door het tijdsverschil is er veelvuldig in de avonduren gecommuniceerd over materiaalgebruik en toepassingen met de partner uit Las Vegas. Lokale kennis van zaken is onmisbaar bij projecten als deze. Logistieke zaken als beursbestellingen en transporten zijn lokaal afgehandeld. Dehullu’s projectmanager is tijdens de gehele bouwperiode aanwezig geweest voor on-site coördinatie richting de bouwploeg en het waarborgen van de kwaliteit van Dehullu, Juist in internationaal perspectief is dat essentieel.
Het resultaat is volgens de briefing van Axon uitgevoerd. De klant was zeer tevreden over het eindresultaat. Het concept zal ook voor andere beursdeelnames worden gebruikt.


Logo Dehullu

Dehullu Projekt bv

Postbus 75
4050 EB Ochten
T  0344 – 64 88 88
F  0344 – 64 88 05
E  info@dehullu.nl
I   www.dehullu.nl 

2010-07-05
Elke twee weken weer op de hoogte?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplichte velden
Aanhef *
Volg ons op

       
juni | juli | »»
Beursagenda Branceagenda
Webdesign - Hosting - Techniek: Qball Internet BV