Magazine
Contact
Home
Maison vd Boer preferred supplier MECC
MECC Maastricht en Maison van den Boer tekenden vandaag een overeenkomst waarmee de samenwerking wordt verlengd tot en met het jaar 2015. Na een tender die was uitgeschreven door het Maastrichtse expositie- en congrescentrum volgde een intensieve procedure. Uiteindelijk bleek Maison van den Boer als veelzijdig en kundige hospitality-dienstverlener de hoofdprijs op te eisen. Geen exclusief recht zoals in het verleden, maar wel Preferred Supplier met hoofdletters geschreven.


Als organisator en faciliterende partij van congressen, beurzen en grootschalige publieksevenementen heeft MECC Maastricht vaak zeer specifieke en complexe cateringwensen waar te maken. “De diversiteit aan culinaire wensen alsook de vaak ingenieuze oplossingen in logistiek vragen om een zeer betrouwbare, consistente alsook flexibele cateringpartner. De samenwerking met Maison van den Boer kent een lange historie en kenmerkt zich als uitermate plezierig. Toen de tijd daar kwam dat een nieuw contract moest worden opgemaakt hebben we desondanks besloten een tender uit te schrijven. De uitkomst blijkt een bevestiging van dat we al jarenlang met de beste partij samenwerken. Een uitkomst waar ik dan ook zeer verheugd over ben”, aldus MECC-directeur René Hanssen. “Niet alleen willen we het beste voor ons zelf, met name willen we het beste voor onze relaties en opdrachtgevers. Met volle overtuiging weten we nu dat ze dit met Maison van den Boer krijgen”.

Ook Jeroen Enzerink, algemeen directeur van Maison van den Boer, is zeer verheugd: “MECC Maastricht is een grote en veelzijdige locatie met geweldige mogelijkheden voor beurzen, congressen, vergaderingen en evenementen. We werken al sinds eind jaren ’80 succesvol samen en zijn er trots op dat we onze krachten ook de komende jaren kunnen bundelen en zélfs gaan intensiveren.” Met die laatste opmerking doelt Enzerink met name op de rol van Maison van de Boer bij het naar Maastricht halen van nieuwe evenementen.

In de veelomvattende tenderprocedure stuurde de speciaal ingestelde commissie namelijk niet enkel op kwalitatieve aspecten. Ook werd gelet op inventiviteit en de commerciële daadkracht van potentiële cateraars bij het genereren van new business. Hanssen: “Het renderen van een venue zien wij als gedeelde verantwoordelijkheid. Het kan niet zo zijn dat onze hofleverancier op cateringgebied enkel leunt op de door ons binnengehaalde evenementen. Ook de cateraar zelf heeft daar een verantwoordelijkheid danwel verplichting in.”

In het nieuwe contract dat MECC Maastricht en Maison van den Boer vandaag met een handtekening bekrachtigden, is een wild card-constructie opgenomen. René Hanssen: “Niet voor niets kiezen wij weer met volle overtuiging voor Maison van den Boer. Niet alleen kwamen zij met glans uit de tender, met name op basis van jarenlange samenwerking hebben wij de ervaring dat zij op de meest uiteenlopende scenario’s met de juiste oplossingen komen. Toch willen wij ons bij zeer specifieke wensen of voorkeuren van new business-potentials niet bij voorkeur buiten spel zetten door ons te committeren aan exclusiviteit. Vandaar de wild cards. Deze flexibiliteit maakt ons nóg aantrekkelijker voor grote nieuwe klanten.”

Op de foto: (van links naar rechts): Aerd de Boode (Vestigingsmanager Maison van den Boer / MECC), René Hanssen (Directeur MECC Maastricht) en Jeroen Enzerink (Algemeen directeur van Maison van den Boer).



2010-05-24
De Duitse Interzum heeft dit jaar een recordaantal van zo’n 69.000 bezoekers gehaald. De tweejaarlijkse interieurbeurs die van 16 tot en met 19 mei plaatsvond in de Koelnmesse had dit jaar meer exposanten staan en nam ook 15 procent meer expositieruimte in beslag.
 
Jaarbeurs heeft dinsdag 16 mei BouwBeurs.nl gelanceerd, een nieuw online platform dat is gekoppeld aan het evenement BouwBeurs. Het platform richt zich met productnieuws en innovaties op de uitvoerende bouw. Bouwbeurs.nl stuurt wekelijks een e-mail nieuwsbrief naar zo'n 50 duizend abonnees.
 
Het nieuwe Strandzuid, gelegen tussen RAI Amsterdam en het Beatrixpark, is 9 mei jongstleden officieel geopend. In de nieuwe opzet positioneert de horecagelegenheid zich nadrukkelijker als eventlocatie die stand alone of aanvullend op de RAI-faciliteiten kan worden ingezet. Strandzuid is een initiatief van RAI Amsterdam en Unlimited Label (Vondelpark3, Caffe Esprit, Strandzuid).​
 
De Horecava, Lightspeed en Sligro gaan in de komende weken op zoek naar ondernemend horecatalent voor de Nationale RestaurantPITCH. De nieuwe wedstrijd biedt iedereen die droomt van een eigen restaurant de kans deze te verwezenlijken. De kandidaat met het winnende restaurantconcept krijgt een ingericht pop-up restaurant van 800 vierkante meter tijdens de komende editie van de Horecava. De beurs vindt plaats van maandag 8 tot en met donderdag 11 januari 2018 in RAI Amsterdam.
 
112 Vakdagen, de vakbeurs over hulpverlening en veiligheid die zou plaatsvinden van 16 tot en met 18 mei 2017 in Evenementenhal Gorinchem, is afgelast. De organisatie die in handen is van Evenementenhal kan onvoldoende draagvlak bieden voor ieder segment om de volledige branche te bedienen. Op dit moment is nog niet duidelijk of en wanneer er een vervolg aan dit beursconcept wordt gegeven. 
 
juni | juli | »»
Beursagenda Beursagenda
Elke twee weken weer op de hoogte?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplichte velden
Aanhef *
Volg ons op

       
juni | juli | »»
Beursagenda Branceagenda
Webdesign - Hosting - Techniek: Qball Internet BV