Magazine
Contact
Home
Standvloeren
In deze Expovisie vertelt Karoline Wiegerink hoe de live communicatiebranche de economische crisis kan doorstaan. Daarnaast 19 voorbeelden van goede standvloeren. En alles over registratiesystemen.Expovisie 598INHOUD

Laat uw vloer de boventoon voeren
19 voorbeelden van goede standvloeren!

De feestballonnen doorgeprikt
Karoline Wiegerink & hoe de live communicatiebranche de economische crisis kan doorstaan

Nationale ExpoJaarprijs

De nieuwe locatie is bekend: RAI Amsterdam!

Registratiesystemen
Registreren heeft alleen maar voordelen: voor de organisator, voor de exposant én voor de bezoeker!

UFI komt met Economische Crisis Barometer
"We zitten met z'n allen in de crisisboot, maar na regen komt zonneschijn"

En verder
Brancheportret
Exposant
Standconcept
Suppliers to Exhibitions: de nr.1 EXPOBEURS!
En nog veel meer!2009-04-29
IDEA introduceert het internationaal bewezen concept EventStreet in Nederland. Hierbij runnen eventbureaus runnen bestaande horecagelegenheden voor een meet & greet met hun opdrachtgevers.
 
Er komt geen Skywonder 2018. De tweede editie van de beurs voor de kleine recreatieve kleine luchtvaart stond gepland op 24 en 25 maart 2018 in Kortrijk Xpo. Vooral praktische belemmeringen en de hoge kosten om vliegtuigen in de beurshallen te krijgen, speelden de organisatie parten.
 
Brussels Expo is op zoek naar bijkomende middelen om de renovatie van de infrastructuur te financieren. Op dit ogenblik worden twee mogelijke pistes onderzocht: één met een actieve rol voor de federale overheid en zijn investeringsvehikel Brusselfonds Beliris, en één met een rol voor een private partner.
 
De 2018 editie van PromZ.live zal een heel jaar te bezoeken zijn. De vakbeurs voor actiemarketing, promotionele producten en relatiegeschenken die plaatsvindt op 16 en 17 mei in Rotterdam Ahoy wordt tijdens de beursdagen in zijn geheel vastgelegd via 360° fotografie.
 
De Huishoudbeurs is op zaterdagochtend 17 februari sportief geopend door Irene Moors, Remy Bonjasky en beursmanager Nicole Babay. Met een heuse trolley-workout werd het startsein gegeven voor de 73e editie van de publieksbeurs De Huishoudbeurs is geopend tot en met zondag 25 februari in RAI Amsterdam.
 

 
Elke twee weken weer op de hoogte?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplichte velden
Aanhef *
Volg ons op

       
Webdesign - Hosting - Techniek: Qball Internet BV