Magazine
Contact
Home
Standvloeren
In deze Expovisie vertelt Karoline Wiegerink hoe de live communicatiebranche de economische crisis kan doorstaan. Daarnaast 19 voorbeelden van goede standvloeren. En alles over registratiesystemen.Expovisie 598INHOUD

Laat uw vloer de boventoon voeren
19 voorbeelden van goede standvloeren!

De feestballonnen doorgeprikt
Karoline Wiegerink & hoe de live communicatiebranche de economische crisis kan doorstaan

Nationale ExpoJaarprijs

De nieuwe locatie is bekend: RAI Amsterdam!

Registratiesystemen
Registreren heeft alleen maar voordelen: voor de organisator, voor de exposant én voor de bezoeker!

UFI komt met Economische Crisis Barometer
"We zitten met z'n allen in de crisisboot, maar na regen komt zonneschijn"

En verder
Brancheportret
Exposant
Standconcept
Suppliers to Exhibitions: de nr.1 EXPOBEURS!
En nog veel meer!2009-04-29
Ludger Wälken zal per 1 september 2017 de nieuw opgezette centrale afdeling van het project Koelnmesse 3.0 gaan leiden. De afdeling is in het leven geroepen om structuur te bieden aan het grootste investeringsproject in de geschiedenis van het beurzenbedrijf in Keulen. 
De Duitse Interzum heeft dit jaar een recordaantal van zo’n 69.000 bezoekers gehaald. De tweejaarlijkse interieurbeurs die van 16 tot en met 19 mei plaatsvond in de Koelnmesse had dit jaar meer exposanten staan en nam ook 15 procent meer expositieruimte in beslag.
 
Jaarbeurs heeft dinsdag 16 mei BouwBeurs.nl gelanceerd, een nieuw online platform dat is gekoppeld aan het evenement BouwBeurs. Het platform richt zich met productnieuws en innovaties op de uitvoerende bouw. Bouwbeurs.nl stuurt wekelijks een e-mail nieuwsbrief naar zo'n 50 duizend abonnees.
 
Het nieuwe Strandzuid, gelegen tussen RAI Amsterdam en het Beatrixpark, is 9 mei jongstleden officieel geopend. In de nieuwe opzet positioneert de horecagelegenheid zich nadrukkelijker als eventlocatie die stand alone of aanvullend op de RAI-faciliteiten kan worden ingezet. Strandzuid is een initiatief van RAI Amsterdam en Unlimited Label (Vondelpark3, Caffe Esprit, Strandzuid).​
 
De Horecava, Lightspeed en Sligro gaan in de komende weken op zoek naar ondernemend horecatalent voor de Nationale RestaurantPITCH. De nieuwe wedstrijd biedt iedereen die droomt van een eigen restaurant de kans deze te verwezenlijken. De kandidaat met het winnende restaurantconcept krijgt een ingericht pop-up restaurant van 800 vierkante meter tijdens de komende editie van de Horecava. De beurs vindt plaats van maandag 8 tot en met donderdag 11 januari 2018 in RAI Amsterdam.
 
Elke twee weken weer op de hoogte?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplichte velden
Aanhef *
Volg ons op

       
juni | juli | »»
Beursagenda Branceagenda
Webdesign - Hosting - Techniek: Qball Internet BV