Magazine
Contact
Home
Standvloeren
In deze Expovisie vertelt Karoline Wiegerink hoe de live communicatiebranche de economische crisis kan doorstaan. Daarnaast 19 voorbeelden van goede standvloeren. En alles over registratiesystemen.Expovisie 598INHOUD

Laat uw vloer de boventoon voeren
19 voorbeelden van goede standvloeren!

De feestballonnen doorgeprikt
Karoline Wiegerink & hoe de live communicatiebranche de economische crisis kan doorstaan

Nationale ExpoJaarprijs

De nieuwe locatie is bekend: RAI Amsterdam!

Registratiesystemen
Registreren heeft alleen maar voordelen: voor de organisator, voor de exposant én voor de bezoeker!

UFI komt met Economische Crisis Barometer
"We zitten met z'n allen in de crisisboot, maar na regen komt zonneschijn"

En verder
Brancheportret
Exposant
Standconcept
Suppliers to Exhibitions: de nr.1 EXPOBEURS!
En nog veel meer!2009-04-29
Logistics & Distribution heeft in combinatie met Empack en Automation op 5 en 6 april zo'n 8.300 bezoekers ontvangen. Het was voor het eerst dat de drie vakbeurzen voor de verpakkingsindustie en de logistieke markt samen georganiseerd werden in de Brabanthallen in 's-Hertogenbosch.
 
Rotterdam Ahoy organiseert in samenwerking met founding partners het nieuwe platform VEG., wat staat voor Vak Event Groentehelden. Het event dat op 20 en 21 juni 2018 zal plaatsvinden in de Onderzeebootloods in Rotterdam is voor iedereen die beroepsmatig te maken heeft met versproducten. Beleving, inspiratie en de toekomst staan centraal.
 
MECC Maastricht organiseert van 20 tot en met 22 oktober 2017 het nieuwe event Euro Cycling XP. Het evenement is een coproductie van Euro Cycling XP, Flanders Bike Valley en MECC Maastricht. Doel van oud-wielrenner en initiator Stephan Räkers is het gat te dichten dat aan het eind van het wieler- en MTB seizoen ontstaat en loopt tot aan het volgend voorjaar wanneer fietsbeurzen als BikeMotion en de Fiets-en Wandelbeurs plaatsvinden.
 
Vakdagen Parket & Woninginrichter (VPWI) gaat per direct verder als Interieur Collectie Dagen. VPWI is van oorsprong een vloeren vakbeurs. Door de uitbreiding van verschillende segmenten in de afgelopen jaren en de samenwerking met Kone advies (organisator van Floor Expo) vond organisator Evenementenhal het tijd voor een nieuwe naam die beter past bij het huidige concept.
 
Evenementenhal Hardenberg heeft een aantal nieuwe speerpunten opgesteld voor de editie van Recreatie Vakbeurs in november 2017. Dit na overleg met specialisten uit de branche. De beurs wordt landelijk gepositioneerd en zal ook meer op exposanten en bezoekers uit België en Duitsland mikken. Daarvoor zijn er meer blikvangers nodig op de beursvloer. 
 
mei | juni | »»
Beursagenda Beursagenda
Elke twee weken weer op de hoogte?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplichte velden
Aanhef *
Volg ons op

       
mei | juni | »»
Beursagenda Branceagenda
Webdesign - Hosting - Techniek: Qball Internet BV