Magazine
Contact
Home
Beursdeelname in Duitsland
In deze Expovisie nieuws van de Duitse beurzen én Expovisies grote Duitsland Quizzzz! Daarnaast een overzicht van nationale, regionale, alternatieve én tijdelijke accommodaties in Nederland en België. En de
voorpublicatie van het boek "Exposé. De Belgische beurzensector in 25 portretten".Expovisie 597INHOUD

9 Pagina's Duitsland
Nieuws van de Duitse beurzen én Expovisies grote Duitsland Quizzzz!

Outstanding accommodations 2009
De beste nationale, regionale, alternatieve én tijdelijke accommodaties in Nederland en België!

Nationale ExpoJaarprijs
Terugblik op de uitreiking op 10 december 2008

Nieuw: brancheportret
Voorpublicatie van het boek "Exposé. De Belgische beurzensector in 25 portretten. In deze Expovisie: George de Verstel.

Strategie
Met een gemiddelde van drie Nederlandse beursdeelnames per jaar, kun je NENKO gerust beurdeskundig noemen...

En verder
Columns van Han Leenhouts en Jeroen de Jong
CLC-nieuws
Exposant
Het laatste nieuws over Suppliers to Exhibitions
En nog veel meer!


2009-02-28
Beursorganisator ExpoProof lanceert een nieuwe vakbeurs: Veiligheid in de Openbare Ruimte. De nadruk van de beurs ligt op samenwerking, kennisdeling en slimme oplossingen voor de uitdagingen die komen kijken bij een veilige openbare ruimte. De beurs vindt plaats op 7 juni 2018 in Expo Houten.


 
De European Fine Art Foundation (TEFAF), de Provincie Limburg, de stad Maastricht en MECC Maastricht tekenen voor een tienjarige samenwerking. De belangrijkste punten van de overeenkomst zijn een ingrijpende renovatie en uitbreiding van het congrescentrum MECC Maastricht, voldoende beschikbare hotelkamers en het vergroten van de bereikbaarheid van Maastricht internationaal door het verbeteren van de verbindingen met een grote internationale luchthaven. Tot slot krijgt TEFAF vanaf 2019 een permanente locatie aan het Vrijthof.
 
De vijftiende Masters of LXRY, de vroegere Miljonair Fair, heeft een recordaantal bezoekers getrokken. De beurs lokte van 7 tot en met 11 december ruim 52.000 bezoekers naar RAI Amsterdam.
 
Exhibitions Rotterdam organiseert de eerste vakbeurs op het gebied van maatschappelijk verantwoord duurzaam ondernemen: MVDO 2018. Het doel van de vakbeurs is kennis te delen over vraagstukken op het gebied van innovatie en verantwoord ondernemen in het nationale en internationale bedrijfsleven. De beurs zal plaatsvinden op 2,3 en 4 oktober in Rotterdam Ahoy. 

Artexis, eigenaar en manager van event locaties, lanceert het concept Grand Depot Outlet in België. Dit is een nieuw verkoopkanaal waar merken eindereeksen en overschotten van de hand kunnen doen. Het idee voor de outlet is ontstaan doordat veel retailers door toegenomen productie achterblijven met stocks. 
 
januari | februari | »»
Beursagenda Beursagenda
Elke twee weken weer op de hoogte?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplichte velden
Aanhef *
Volg ons op

       
Webdesign - Hosting - Techniek: Qball Internet BV