Magazine
Contact
Home
Beursdeelname in Duitsland
In deze Expovisie nieuws van de Duitse beurzen én Expovisies grote Duitsland Quizzzz! Daarnaast een overzicht van nationale, regionale, alternatieve én tijdelijke accommodaties in Nederland en België. En de
voorpublicatie van het boek "Exposé. De Belgische beurzensector in 25 portretten".Expovisie 597INHOUD

9 Pagina's Duitsland
Nieuws van de Duitse beurzen én Expovisies grote Duitsland Quizzzz!

Outstanding accommodations 2009
De beste nationale, regionale, alternatieve én tijdelijke accommodaties in Nederland en België!

Nationale ExpoJaarprijs
Terugblik op de uitreiking op 10 december 2008

Nieuw: brancheportret
Voorpublicatie van het boek "Exposé. De Belgische beurzensector in 25 portretten. In deze Expovisie: George de Verstel.

Strategie
Met een gemiddelde van drie Nederlandse beursdeelnames per jaar, kun je NENKO gerust beurdeskundig noemen...

En verder
Columns van Han Leenhouts en Jeroen de Jong
CLC-nieuws
Exposant
Het laatste nieuws over Suppliers to Exhibitions
En nog veel meer!


2009-02-28
Duitse beurzen die zich op een regionaal publiek richten hebben het goed gedaan in 2016. Ze blijven een wezenlijke bouwsteen in de communicatie met regionale doelgroepen, zo blijkt uit berekeningen van de AUMA, Institut der Deutschen Messewirtschaft.
 
Bezoekers van internationale en nationale vakbeurzen in Duitsland verblijven gemiddeld 1,6 dag op de beursvloer. Dit blijkt uit een analyse van enquêtes onder vakbezoekers op 107 beurzen in 2016.
 
De tweede editie van Out of the Box 2017 groeit met meer dan 30 procent. Ruim eenvijfde van de deelnemende leveranciers is internationaal. Tijdens het grootste event voor de juwelier, fashionstore en conceptstore in de Benelux presenteren meer dan 250 merken zich op 10 en 11 september in de Werkspoorkathedraal in Utrecht.
 
GroenTechniek Holland krijgt een pop-up stadspark. Op Nederlands grootste vakbeurs voor groenprofessionals tonen Husqvarna Nederland, Tonsel Boomkwekerijen, Van Berkel Groep en Van Vliet Kastanjehout hoe een compleet stadspark van zo’n 3.000 vierkante meter snel en eenvoudig te realiseren is.
 
De bovencorridor van Rotterdam Ahoy tussen de Hallen 2 t/m 5 wordt de komende tijd volledig verwijderd. Gedurende negen weken gaat de bouwcombinatie Hart van Zuid (Heijmans en Ballast Nedam) aan de slag met de sloop van de gehele constructie. Het einde van de werkzaamheden heeft een harde deadline, de hallen zijn 13 september nodig voor de vakbeurs Gastvrij Rotterdam. 
 
Elke twee weken weer op de hoogte?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplichte velden
Aanhef *
Volg ons op

       
Webdesign - Hosting - Techniek: Qball Internet BV