Magazine
Contact
Home
Beursdeelname in Duitsland
In deze Expovisie nieuws van de Duitse beurzen én Expovisies grote Duitsland Quizzzz! Daarnaast een overzicht van nationale, regionale, alternatieve én tijdelijke accommodaties in Nederland en België. En de
voorpublicatie van het boek "Exposé. De Belgische beurzensector in 25 portretten".Expovisie 597INHOUD

9 Pagina's Duitsland
Nieuws van de Duitse beurzen én Expovisies grote Duitsland Quizzzz!

Outstanding accommodations 2009
De beste nationale, regionale, alternatieve én tijdelijke accommodaties in Nederland en België!

Nationale ExpoJaarprijs
Terugblik op de uitreiking op 10 december 2008

Nieuw: brancheportret
Voorpublicatie van het boek "Exposé. De Belgische beurzensector in 25 portretten. In deze Expovisie: George de Verstel.

Strategie
Met een gemiddelde van drie Nederlandse beursdeelnames per jaar, kun je NENKO gerust beurdeskundig noemen...

En verder
Columns van Han Leenhouts en Jeroen de Jong
CLC-nieuws
Exposant
Het laatste nieuws over Suppliers to Exhibitions
En nog veel meer!


2009-02-28
Logistics & Distribution heeft in combinatie met Empack en Automation op 5 en 6 april zo'n 8.300 bezoekers ontvangen. Het was voor het eerst dat de drie vakbeurzen voor de verpakkingsindustie en de logistieke markt samen georganiseerd werden in de Brabanthallen in 's-Hertogenbosch.
 
Rotterdam Ahoy organiseert in samenwerking met founding partners het nieuwe platform VEG., wat staat voor Vak Event Groentehelden. Het event dat op 20 en 21 juni 2018 zal plaatsvinden in de Onderzeebootloods in Rotterdam is voor iedereen die beroepsmatig te maken heeft met versproducten. Beleving, inspiratie en de toekomst staan centraal.
 
MECC Maastricht organiseert van 20 tot en met 22 oktober 2017 het nieuwe event Euro Cycling XP. Het evenement is een coproductie van Euro Cycling XP, Flanders Bike Valley en MECC Maastricht. Doel van oud-wielrenner en initiator Stephan Räkers is het gat te dichten dat aan het eind van het wieler- en MTB seizoen ontstaat en loopt tot aan het volgend voorjaar wanneer fietsbeurzen als BikeMotion en de Fiets-en Wandelbeurs plaatsvinden.
 
Vakdagen Parket & Woninginrichter (VPWI) gaat per direct verder als Interieur Collectie Dagen. VPWI is van oorsprong een vloeren vakbeurs. Door de uitbreiding van verschillende segmenten in de afgelopen jaren en de samenwerking met Kone advies (organisator van Floor Expo) vond organisator Evenementenhal het tijd voor een nieuwe naam die beter past bij het huidige concept.
 
Evenementenhal Hardenberg heeft een aantal nieuwe speerpunten opgesteld voor de editie van Recreatie Vakbeurs in november 2017. Dit na overleg met specialisten uit de branche. De beurs wordt landelijk gepositioneerd en zal ook meer op exposanten en bezoekers uit België en Duitsland mikken. Daarvoor zijn er meer blikvangers nodig op de beursvloer. 
 
mei | juni | »»
Beursagenda Beursagenda
Elke twee weken weer op de hoogte?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplichte velden
Aanhef *
Volg ons op

       
mei | juni | »»
Beursagenda Branceagenda
Webdesign - Hosting - Techniek: Qball Internet BV