Magazine
Contact
Home
De winnaars van de Expojaarprijs
Nationale ExpoJaarprijs
In deze Expovisie alle winnende cases van de Nationale ExpoJaarprijs op een rij. Daarnaast een pleidooi voor doelstellingen bij beursdeelnames. En Omega Pharma durft wat anderen niet durvenExpovisie 596INHOUD

Nationale ExpoJaarprijs
Alle winnende cases van 2008 op een rij

Doelstellingen?
DOEN!

Strategie
Omega Pharma durft wat anderen niet durven

Hostess en promotiewerkers
Zij zorgen ervoor dat alles op rolletjes loopt!

Standconcept
De Bakkerij Dagen staan garant voor twee authentieke concepten

En verder
Beursagenda
Tips en columns
CLC-nieuws
En nog veel meer!


2008-12-29
De tweejaarlijkse vakbeurs voor bouwmachines Matexpo, die dit najaar in Kortrijk Xpo plaats vindt, krijgt er vanaf 2018 een zusje bij. Demodays powered by Matexpo wordt een evenement waarin beleving en zelf doen centraal staan.
 
RAI Amsterdam heeft op Global Exhibitions Day - woensdag 7 juni - een wereldwijde pitch uitgeschreven voor startende beursconcepten. Met deze ‘Start up your Event’-pitch, stelt de RAI niet alleen beursoppervlak beschikbaar, maar ook kennis en expertise die nodig is bij het organiseren van evenementen.
 
De 13e editie van vastgoedbeurs PROVADA heeft een recordaantal van 24.197 bezoekers getrokken. Een belangrijke rol was weggelegd voor het innovatieplatform PROVADA FUTURE, waaraan ook branchevreemde partijen als BMWi en PHILIPS deelnamen. De beurs vond plaats van 30 mei tot en met 1 juni in Rai Amsterdam.
 
De Role Play Convention 2017 die op 27 en 28 mei plaatsvond in Keulen heeft tienduizenden bezoekers naar de Koelnmesse getrokken. Op de grootste Europese beurs voor fantasy, cosplay en rollenspel maakten dit jaar 250 exposanten hun opwachting. 
 
Ludger Wälken zal per 1 september 2017 de nieuw opgezette centrale afdeling van het project Koelnmesse 3.0 gaan leiden. De afdeling is in het leven geroepen om structuur te bieden aan het grootste investeringsproject in de geschiedenis van het beurzenbedrijf in Keulen. 
juli | augustus | »»
Beursagenda Beursagenda
Elke twee weken weer op de hoogte?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplichte velden
Aanhef *
Volg ons op

       
Webdesign - Hosting - Techniek: Qball Internet BV