Magazine
Contact
Home
Interieur van de stand
In deze Expovisie de laatste trends op meubelgebied. Daarnaast een special over ontwerp- & projectbureaus. En Expovisie's grote Transploft-quiz! Hoeveel statiegeld zit er op een europalet?Expovisie 595INHOUD

Beken kleur met uw standinterieur
De laatste trends op meubelgebied (6 pagina's!)

Special: ontwerp & projectbureaus
9 PAGINA'S

Nationale ExpoJaarprijs
De genomineerde cases van 2008.

Expovisie's grote Transploft-quiz
Hoeveel statiegeld zit er op een europalet?

Rivièra Maison
Internationale beurzen helpen bij Rivièra Maisons expansiedrift

En verder
Strategie
Computerverhuur
Tips en columns
CLC-nieuws
En nog veel meer!


2008-09-29
Boot Holland in WTC Expo in Leeuwarden is dit jaar door ruim 31.000 bezoekers bezocht. Hoewel de beurs nog steeds draait om boten in het algemeen en (stalen) motorboten in het bijzonder, straalde de beurs meer dan in het verleden watersport uit. De beurs vond plaats van 9 tot en met 14 februari. 
De vakbeurs voor av- en multimediaprofessionals Integrated Systems Europe heeft 80.923 bezoekers naar Amsterdam getrokken. Dat is 10.3 procent meer dan vorig jaar en een record voor de beurs, evenals het aantal exposanten dat dit jaar 1.296 bedroeg. ISE vond plaats van 6 tot en met 9 februari in de RAI. 

 
Brood-en banketbakkerij beurs Europain die van 3 tot en met 6 februari plaatsvond in Parijs, heeft ruim 52.000 bezoekers getrokken. Een derde daarvan kwam uit het buitenland. Nieuw dit jaar was het Europain Forum, een denktank voor de branche voor de jaren 2020.
 
De woondecoratiebeurs Maison&Objet Paris, die van 19 tot en met 23 januari 2018 plaatsvond, heeft in totaal 89.495 vakbezoekers getrokken. Het bezoekersaantal is daarmee gestegen met 4% vergeleken bij de vorige januari-editie. Naast een stijging van het aantal Franse bezoekers, waren er met name meer bezoekers uit verre exportlanden, zoals China, U.S.A en Rusland. 
 
Evenementenvakbeurs EventSummit gaat de hele dag live streamen. Er wordt op 15 februari vanuit RAI Amsterdam online verslag gedaan van de activiteiten op de beursvloer, waar onder een interview met Duncan Stutterheim.
 

 
Elke twee weken weer op de hoogte?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplichte velden
Aanhef *
Volg ons op

       
Webdesign - Hosting - Techniek: Qball Internet BV