Magazine
Contact
Home
Exposeren in Azië
In deze Expovisie tips voor exposeren in Azië. Daarnaast de visie van Dick Molman - CEO Sanoma Uitgevers. En de beurscijfers van 2007.


Expovisie 594INHOUD

Exposeren in Azië
Zonder lokale partner is zakendoen in Azië onmogelijk

Nationale ExpoJaarprijs
De jury van 2008. Kijk ook op www.expojaarprijs.nl

Leerstoel Eventmarketing aan Nyenrode
Interview met Karoline Wiegerink

Dick Molman - CEO Sanoma Uitgevers
De visie van een échte marketing visionair

En verder
Strategie
Exposeren in Amerika
CLC - de beurscijfers van 2007
Groot formaat print
Tips en columns
CLC-nieuws
En nog veel meer!2008-07-29
De tweejaarlijkse vakbeurs voor bouwmachines Matexpo, die dit najaar in Kortrijk Xpo plaats vindt, krijgt er vanaf 2018 een zusje bij. Demodays powered by Matexpo wordt een evenement waarin beleving en zelf doen centraal staan.
 
RAI Amsterdam heeft op Global Exhibitions Day - woensdag 7 juni - een wereldwijde pitch uitgeschreven voor startende beursconcepten. Met deze ‘Start up your Event’-pitch, stelt de RAI niet alleen beursoppervlak beschikbaar, maar ook kennis en expertise die nodig is bij het organiseren van evenementen.
 
De 13e editie van vastgoedbeurs PROVADA heeft een recordaantal van 24.197 bezoekers getrokken. Een belangrijke rol was weggelegd voor het innovatieplatform PROVADA FUTURE, waaraan ook branchevreemde partijen als BMWi en PHILIPS deelnamen. De beurs vond plaats van 30 mei tot en met 1 juni in Rai Amsterdam.
 
De Role Play Convention 2017 die op 27 en 28 mei plaatsvond in Keulen heeft tienduizenden bezoekers naar de Koelnmesse getrokken. Op de grootste Europese beurs voor fantasy, cosplay en rollenspel maakten dit jaar 250 exposanten hun opwachting. 
 
Ludger Wälken zal per 1 september 2017 de nieuw opgezette centrale afdeling van het project Koelnmesse 3.0 gaan leiden. De afdeling is in het leven geroepen om structuur te bieden aan het grootste investeringsproject in de geschiedenis van het beurzenbedrijf in Keulen. 
juli | augustus | »»
Beursagenda Beursagenda
Elke twee weken weer op de hoogte?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplichte velden
Aanhef *
Volg ons op

       
Webdesign - Hosting - Techniek: Qball Internet BV