Magazine
Contact
Home
Foodspecialiteiten Nederland verhuist naar andere dagen
De internationale Vakbeurs Foodspecialiteiten in Expo Houten wordt dit jaar op de maandag en dinsdag gehouden. Sinds de start in 1989 werd de beurs traditiegetrouw op dinsdag en woensdag gehouden. Volgens de organisatie maakten veranderende markten en consumentengedrag de roep om een verplaatsing naar het begin van de week steeds luider. De beurs zal daarom plaatsvinden op maandag 1 en dinsdag 2 oktober 2018.

 

Op de vakbeurs Foodspecialiteiten zal het aanbod van naar verwachting 270 exposanten uit zo'n 20 landen te zien zijn op een oppervlakte van ruim 9000 vierkante meter. Dit aanbod zal onder andere, kazen, noten, koffie en thee, bedrijfskleding en winkelinrichting beslaan. Direct bij de entree van hal 1 worden de nieuwe producten, diensten en concepten van 2018 gepresenteerd in de noviteitenstand. Deze noviteiten doen mee met de wedstrijd 'Beste Noviteit 2018'. Vanaf medio augustus 2018 is de Vakbeursfood App actief met plattegrond, overzicht standhouders, informatie over de noviteiten en de biologische route.
 

2018-02-26
HISWA Amsterdam Boat Show heeft dit jaar  37.461 bezoekers getrokken, 7 procent meer dan vorig jaar. Deze 63e editie stond in het teken van vernieuwing, zoals de entree via Strandzuid in plaats van de reguliere RAI-hoofdentree en er was een HISWA Haven. De beurs vond plaats van 7 tot en met 11 maart in RAI Amsterdam.
 
Wat drijft een marketing manager of een directeur van een bedrijf om deel te nemen aan een beurs? Wat zijn zijn verwachtingen en wat moet er gebeuren zodat hij/zij de volgende editie wederom deelneemt? In deze rubriek van Expovisie laten we de marketingverantwoordelijke of ceo aan het woord over zijn of haar beursdeelname. In de vierde editie spreken we Edward Hissink van Fresh-r. Hij neemt deel aan Passive House / Passivhaus in de Beierse hoofdstad München.
 
De zevende editie van Bakkersvak 2018 is bezocht door 8.453 professionals, een stijging van 10 procent ten opzichte van 2017. Voor het eerst vond Bakkersvak plaats in Evenementenhal Gorinchem. De nieuwe locatie is de organisatie goed bevallen. “De beurs was mooi en ruim opgezet met brede gangpaden. De nieuwe opzet gaf veel meer ‘lucht’”, zegt Corine Visser, Event Manager Bakkersvak.
 
De Grafische Vakbeurs & Vakbeurs Sign is gerenoveerd en gaat verder onder de nieuwe naam Sign & Print Expo. Het vernieuwde concept wordt op 26, 27 en 28 maart 2019 in Gorinchem voor het eerst getoond aan het publiek. Organisator Easyfairs Evenementenhal wil met deze vernieuwing de focus van het event verschuiven naar de toekomst.
 
EuroCIS 2018, de beurs voor innovatieve technologie voor de retailer, heeft het recordaantal van 12.000 bezoekers getrokken. In 2016 waren dat er 10.253. Ook het aantal exposanten is gestegen naar 470 terwijl dat er in 2016 411 waren. EuroCIS vond plaats van 28 februari tot en met 1 maart in Messe Düsseldorf.
 
april | mei | »»
Beursagenda Beursagenda

 
april | mei | »»
Beursagenda Branceagenda
Elke twee weken weer op de hoogte?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplichte velden
Aanhef *
Volg ons op

       
Webdesign - Hosting - Techniek: Qball Internet BV