Magazine
Contact
Home
IDEA introduceert EventStreet in Nederland
IDEA introduceert het internationaal bewezen concept EventStreet in Nederland. Hierbij runnen eventbureaus runnen bestaande horecagelegenheden voor een meet & greet met hun opdrachtgevers.
 

De branchevereniging voor live-communicatie en eventmarketing bureaus bestaat dit jaar 15 jaar en gaat dit vieren met een Nederlandse editie van EventStreet in Haarlem. Het eventconcept beleefde al eerder succesvolle edities in Parijs en Brussel.

Grote Markt Haarlem

Op 10 juli 2018 nemen vijftien eventmarketing- en live-communicatiebureaus diverse kroegen, restaurants, en wijnbars rondom de Haarlemse Grote Markt over. Sterker nog; hun namen prijken voor deze gelegenheid op de gevels van de horecagelegenheden.

Communicatieprofessionals

De bij IDEA aangesloten bureaus beloven flink uit te pakken om opdrachtgevend Nederland te verrassen en inspireren. Iedere professional in het marketing-, communicatie- en merkenveld is welkom om de sfeer te proeven bij de verschillende bureaus en te genieten van een zomerse avond vol mooie inzichten, ontmoetingen en mogelijke samenwerkingen.

Eventstreet

Maarten Schram, managing director van IDEA: “Dat we gevallen zijn voor het concept van EventStreet is geen toeval. We staan voor live ontmoetingen en samenwerkingen. Want juist met die ingrediënten kunnen we branche- en zelfs grensoverschrijdend zijn. Onze lustrum pay-off is ‘Lang zal ze Live!’ en dat is waar we ons allemaal hard voor maken: live communicatie als impactvol en onmisbaar onderdeel in elke volwaardige marketingstrategie. Dit brengen we graag en vaak onder de aandacht bij opdrachtgevend Nederland.”

Inschrijven

Inschrijven voor de meet & greet tussen opdrachtgevers van events en de eventmarketing- en live communicatiebureaus kan op de website van EventStreet.

Partners

De Nederlandse editie van EventStreet is een initiatief van IDEA in samenwerking met EventSummit, Gemeente Haarlem, Haarlem Convention Bureau, Haarlem Marketing, Momice en mediapartners De Eventmanager en Events.nl.

 

2018-02-24
HISWA Amsterdam Boat Show heeft dit jaar  37.461 bezoekers getrokken, 7 procent meer dan vorig jaar. Deze 63e editie stond in het teken van vernieuwing, zoals de entree via Strandzuid in plaats van de reguliere RAI-hoofdentree en er was een HISWA Haven. De beurs vond plaats van 7 tot en met 11 maart in RAI Amsterdam.
 
Wat drijft een marketing manager of een directeur van een bedrijf om deel te nemen aan een beurs? Wat zijn zijn verwachtingen en wat moet er gebeuren zodat hij/zij de volgende editie wederom deelneemt? In deze rubriek van Expovisie laten we de marketingverantwoordelijke of ceo aan het woord over zijn of haar beursdeelname. In de vierde editie spreken we Edward Hissink van Fresh-r. Hij neemt deel aan Passive House / Passivhaus in de Beierse hoofdstad München.
 
De zevende editie van Bakkersvak 2018 is bezocht door 8.453 professionals, een stijging van 10 procent ten opzichte van 2017. Voor het eerst vond Bakkersvak plaats in Evenementenhal Gorinchem. De nieuwe locatie is de organisatie goed bevallen. “De beurs was mooi en ruim opgezet met brede gangpaden. De nieuwe opzet gaf veel meer ‘lucht’”, zegt Corine Visser, Event Manager Bakkersvak.
 
De Grafische Vakbeurs & Vakbeurs Sign is gerenoveerd en gaat verder onder de nieuwe naam Sign & Print Expo. Het vernieuwde concept wordt op 26, 27 en 28 maart 2019 in Gorinchem voor het eerst getoond aan het publiek. Organisator Easyfairs Evenementenhal wil met deze vernieuwing de focus van het event verschuiven naar de toekomst.
 
EuroCIS 2018, de beurs voor innovatieve technologie voor de retailer, heeft het recordaantal van 12.000 bezoekers getrokken. In 2016 waren dat er 10.253. Ook het aantal exposanten is gestegen naar 470 terwijl dat er in 2016 411 waren. EuroCIS vond plaats van 28 februari tot en met 1 maart in Messe Düsseldorf.
 
april | mei | »»
Beursagenda Beursagenda

 
april | mei | »»
Beursagenda Branceagenda
Elke twee weken weer op de hoogte?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplichte velden
Aanhef *
Volg ons op

       
Webdesign - Hosting - Techniek: Qball Internet BV