Magazine
Contact
Home
Slotbericht Maison&Objet Paris 2018
De woondecoratiebeurs Maison&Objet Paris, die van 19 tot en met 23 januari 2018 plaatsvond, heeft in totaal 89.495 vakbezoekers getrokken. Het bezoekersaantal is daarmee gestegen met 4% vergeleken bij de vorige januari-editie. Naast een stijging van het aantal Franse bezoekers, waren er met name meer bezoekers uit verre exportlanden, zoals China, U.S.A en Rusland. 
 

Winkeliers en adviseurs, Frans of internationaal, konden gedurende vijf beursdagen nieuwe producten en de laatste collecties van ongeveer 3.000 merken uit 63 landen ontdekken. Er waren 2.729 exposanten aanwezig, waarvan 1.659 uit het buitenland afkomstig. Van de bijna 89.500 bezoekers kwam 41.687 uit het buitenland, dat is een stijging van 8 procent ten opzichte van vorig jaar. De meeste buitenlandse bezoekers kwamen uit Italië, dat deze beurseditie ook in de spotlights stond. Er was werk van zes opkomende Italiaanse designers te zien die uitgekozen waren door zes beroemde mentoren. Het bureau ICE-ITALIAN stelde een speciale bezoekroute ‘Made in Italy’ samen, naar 300 Italiaanse deelnemers verspreid over de beurs. Na Frankrijk, zijn de meeste exposanten van de Maison &Objet Paris afkomstig uit Italië.

MOM

Het digitale platform MOM (Maison&Objet & More) fungeert sinds september 2016 als verlenging van de beurs en verzamelt de laatste noviteiten en merken van fabrikanten, ambachtelijke professionals en ontwerpers. Het digitale platform blijft zich ontwikkelen en brengt exposanten en bezoekers bijeen in de periode tussen twee beursedities. Er vonden 2 miljoen jaarlijkse bezoeken plaats en van ongeveer tien minuten per keer.
 

 

2018-02-13
Brussels Expo is op zoek naar bijkomende middelen om de renovatie van de infrastructuur te financieren. Op dit ogenblik worden twee mogelijke pistes onderzocht: één met een actieve rol voor de federale overheid en zijn investeringsvehikel Brusselfonds Beliris, en één met een rol voor een private partner.
 
De 2018 editie van PromZ.live zal een heel jaar te bezoeken zijn. De vakbeurs voor actiemarketing, promotionele producten en relatiegeschenken die plaatsvindt op 16 en 17 mei in Rotterdam Ahoy wordt tijdens de beursdagen in zijn geheel vastgelegd via 360° fotografie.
 
De Huishoudbeurs is op zaterdagochtend 17 februari sportief geopend door Irene Moors, Remy Bonjasky en beursmanager Nicole Babay. Met een heuse trolley-workout werd het startsein gegeven voor de 73e editie van de publieksbeurs De Huishoudbeurs is geopend tot en met zondag 25 februari in RAI Amsterdam.
 
Boot Holland in WTC Expo in Leeuwarden is dit jaar door ruim 31.000 bezoekers bezocht. Hoewel de beurs nog steeds draait om boten in het algemeen en (stalen) motorboten in het bijzonder, straalde de beurs meer dan in het verleden watersport uit. De beurs vond plaats van 9 tot en met 14 februari. 
De vakbeurs voor av- en multimediaprofessionals Integrated Systems Europe heeft 80.923 bezoekers naar Amsterdam getrokken. Dat is 10.3 procent meer dan vorig jaar en een record voor de beurs, evenals het aantal exposanten dat dit jaar 1.296 bedroeg. ISE vond plaats van 6 tot en met 9 februari in de RAI. 

 

 
Elke twee weken weer op de hoogte?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplichte velden
Aanhef *
Volg ons op

       
Webdesign - Hosting - Techniek: Qball Internet BV