Magazine
Contact
Home
EventSummit wordt hybride
Evenementenvakbeurs EventSummit gaat de hele dag live streamen. Er wordt op 15 februari vanuit RAI Amsterdam online verslag gedaan van de activiteiten op de beursvloer, waar onder een interview met Duncan Stutterheim.
 

Via een 360 graden livestream op Youtube start om 12.50 uur het interview met Duncan Stutterheim van ID&T vanaf de FestivalStage van EventSummit.

VR Robot

In samenwerking met het bedrijf UC360 wordt met geavanceerde nieuwe technieken gewerkt om het publiek en doelgroep als kijker een nog intensievere ‘virtual reality’ ervaring mee te geven. Mede door de VR Robot (genaamd ‘ET’) legt UC360 de werkelijke wereld vast in 360° videobeelden. De kijker ‘loopt’ tijdens de VR360 video over de FestivalStage en kan via YouTube vragen stellen aan Duncan Stutterheim.

Live verslag

Ook de rest van de dag is EventSummit online live te volgen. Via Facebook en Youtube kun je Gerdie van LiveOnline Events volgen die op de beursvloer exposanten en bezoekers interviewt. Deze live stream wordt verzorgt in samenwerking met ChangeMaking Media, Sander Schoon producties en Events.nl.
 

2018-02-12
Brussels Expo is op zoek naar bijkomende middelen om de renovatie van de infrastructuur te financieren. Op dit ogenblik worden twee mogelijke pistes onderzocht: één met een actieve rol voor de federale overheid en zijn investeringsvehikel Brusselfonds Beliris, en één met een rol voor een private partner.
 
De 2018 editie van PromZ.live zal een heel jaar te bezoeken zijn. De vakbeurs voor actiemarketing, promotionele producten en relatiegeschenken die plaatsvindt op 16 en 17 mei in Rotterdam Ahoy wordt tijdens de beursdagen in zijn geheel vastgelegd via 360° fotografie.
 
De Huishoudbeurs is op zaterdagochtend 17 februari sportief geopend door Irene Moors, Remy Bonjasky en beursmanager Nicole Babay. Met een heuse trolley-workout werd het startsein gegeven voor de 73e editie van de publieksbeurs De Huishoudbeurs is geopend tot en met zondag 25 februari in RAI Amsterdam.
 
Boot Holland in WTC Expo in Leeuwarden is dit jaar door ruim 31.000 bezoekers bezocht. Hoewel de beurs nog steeds draait om boten in het algemeen en (stalen) motorboten in het bijzonder, straalde de beurs meer dan in het verleden watersport uit. De beurs vond plaats van 9 tot en met 14 februari. 
De vakbeurs voor av- en multimediaprofessionals Integrated Systems Europe heeft 80.923 bezoekers naar Amsterdam getrokken. Dat is 10.3 procent meer dan vorig jaar en een record voor de beurs, evenals het aantal exposanten dat dit jaar 1.296 bedroeg. ISE vond plaats van 6 tot en met 9 februari in de RAI. 

 

 
Elke twee weken weer op de hoogte?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplichte velden
Aanhef *
Volg ons op

       
Webdesign - Hosting - Techniek: Qball Internet BV