Magazine
Contact
Home
EventSummit wordt hybride
Evenementenvakbeurs EventSummit gaat de hele dag live streamen. Er wordt op 15 februari vanuit RAI Amsterdam online verslag gedaan van de activiteiten op de beursvloer, waar onder een interview met Duncan Stutterheim.
 

Via een 360 graden livestream op Youtube start om 12.50 uur het interview met Duncan Stutterheim van ID&T vanaf de FestivalStage van EventSummit.

VR Robot

In samenwerking met het bedrijf UC360 wordt met geavanceerde nieuwe technieken gewerkt om het publiek en doelgroep als kijker een nog intensievere ‘virtual reality’ ervaring mee te geven. Mede door de VR Robot (genaamd ‘ET’) legt UC360 de werkelijke wereld vast in 360° videobeelden. De kijker ‘loopt’ tijdens de VR360 video over de FestivalStage en kan via YouTube vragen stellen aan Duncan Stutterheim.

Live verslag

Ook de rest van de dag is EventSummit online live te volgen. Via Facebook en Youtube kun je Gerdie van LiveOnline Events volgen die op de beursvloer exposanten en bezoekers interviewt. Deze live stream wordt verzorgt in samenwerking met ChangeMaking Media, Sander Schoon producties en Events.nl.
 

2018-02-12
Alle webcare-activiteiten voor de beurzen die door RAI Amsterdam worden georganiseerd, zijn ondergebracht bij Goud Uberconnected. Dit geldt voor de beurzen in Amsterdam maar ook voor internationale beurzen zoals RAI die organiseert in onder andere Turkije, Mexico, Indonesië en China.
 
Building Holland, de beurs die dit jaar plaatsvond van 17 tot en met 19 april in RAI Amsterdam, is met onmiddellijke ingang overgenomen door Easyfairs. Het event voor de bouw- en vastgoedsector stond voorheen onder leiding van Duurzaam Gebouwd. Met de overname breidt Easyfairs haar bouw-, installatie- en vastgoedportfolio in Nederland uit.
 
Rotterdam Ahoy wordt de locatie van EventSummit 2019. Het eendaagse platform voor de evenementenbranche vond tijdens het 10-jarig jubileum in 2018 in Rai Amsterdam plaats. In 2017 was het event ook in Rotterdam gelokaliseerd, toen in Hal 1, de komende editie zal dat in Hal 2, 3, 4 en 5 zijn. 
 
Na een aantal verliesgevende jaren heeft Jaarbeurs in Utrecht een positief resultaat behaald over 2017. Vorig jaar eindige het bedrijfsresultaat op 6,9 miljoen euro, tegenover  -7,3 euro in 2016. De omzet steeg van 111,1 naar 115,7 miljoen euro. Dit blijkt uit het geïntegreerde jaarverslag dat Jaarbeurs op 12 april heeft gepubliceerd.
Het nieuwe vakevenement Platform Onderwijs & Facilitair (POF) geeft bezoekers een blik in het onderwijs van de toekomst. POF 2018 is een facility-vakbeurs specifiek voor onderwijsinstellingen (van PO tot WO) en vindt plaats op 24 en 25 april 2018 in Hart van Holland Nijkerk.
  
mei | juni | »»
Beursagenda Branceagenda
Elke twee weken weer op de hoogte?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplichte velden
Aanhef *
Volg ons op

       
Webdesign - Hosting - Techniek: Qball Internet BV