Magazine
Contact
Home
De winnende stands op ISE 2018
Lithoss, Genelec, Shure Europe en NEC Display Solutions zijn de winnaars van de ISE 2018 Stand Design Awards. De stands van deze bedrijven vielen in één van de vier categoriën positief op tussen de ongeveer 1.300 bedrijven op de beursvloer.
 

Integrated Systems Europe (ISE) is ‘s werelds best bezochte AV-beurs. Zo'n 80.000 AV- en multimediaprofessionals uit de hele wereld bezoeken de beurs die plaatsvindt van dinsdag 6 tot vrijdag 9 februari in RAI Amsterdam. Op de voorlaatste dag werden de winnende stands bekend gemaakt uit een shortlist van 33 geselecteerde exposanten.

Stand Design Awards

Het jury onder auspiciën van het Amerikaanse magazine Exhibitor koos de winnaars op basis van een reeks criteria, waaronder effectief ontwerp, realisatie/fabricage, integratie van technologie, gebruik van de ruimte en de algehele impact. Er waren vier categoriën op basis van de standgrootte.
 

Winnaar categorie Small (49 m2 of kleiner): Lithoss

Lithos op ISE 2018Lithos op ISE 2018
 

Winnaar categorie Medium (50 - 199 m2): Genelec


Genelec op ISE 2018Genelec op ISE 2018
 

Winnaar categorie Large (200 - 399 m2): Shure Europe


Shure Europe op ISE 2018Shure Europe op ISE 2018
 

Winnaar XL: (400 m2 en groter): NEC Display Solutions

NEC Display Solutions op ISE 2018NEC Display Solutions op ISE 2018 

2018-02-09
Brussels Expo is op zoek naar bijkomende middelen om de renovatie van de infrastructuur te financieren. Op dit ogenblik worden twee mogelijke pistes onderzocht: één met een actieve rol voor de federale overheid en zijn investeringsvehikel Brusselfonds Beliris, en één met een rol voor een private partner.
 
De 2018 editie van PromZ.live zal een heel jaar te bezoeken zijn. De vakbeurs voor actiemarketing, promotionele producten en relatiegeschenken die plaatsvindt op 16 en 17 mei in Rotterdam Ahoy wordt tijdens de beursdagen in zijn geheel vastgelegd via 360° fotografie.
 
De Huishoudbeurs is op zaterdagochtend 17 februari sportief geopend door Irene Moors, Remy Bonjasky en beursmanager Nicole Babay. Met een heuse trolley-workout werd het startsein gegeven voor de 73e editie van de publieksbeurs De Huishoudbeurs is geopend tot en met zondag 25 februari in RAI Amsterdam.
 
Boot Holland in WTC Expo in Leeuwarden is dit jaar door ruim 31.000 bezoekers bezocht. Hoewel de beurs nog steeds draait om boten in het algemeen en (stalen) motorboten in het bijzonder, straalde de beurs meer dan in het verleden watersport uit. De beurs vond plaats van 9 tot en met 14 februari. 
De vakbeurs voor av- en multimediaprofessionals Integrated Systems Europe heeft 80.923 bezoekers naar Amsterdam getrokken. Dat is 10.3 procent meer dan vorig jaar en een record voor de beurs, evenals het aantal exposanten dat dit jaar 1.296 bedroeg. ISE vond plaats van 6 tot en met 9 februari in de RAI. 

 

 
Elke twee weken weer op de hoogte?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplichte velden
Aanhef *
Volg ons op

       
Webdesign - Hosting - Techniek: Qball Internet BV