Magazine
Contact
Home
Thema Huishoudbeurs 2018 is Goud
Geïnspireerd door de Olympische Winterspelen heeft de organisatie van de Huishoudbeurs dit jaar 'goud' als thema gekozen. De kleur wordt niet alleen in de aankleding doorgevoerd, ook bezoekers worden opgeroepen zich in een gouden outfit uit te dossen, zijn er gouden stofzuigers en kranen aanwezig op de beurs en krijgt de bezoeker dagelijks een ‘gouden tip’. Naast dit gouden thema is ook het sportelement dit jaar een belangrijk onderdeel. Zo wordt de opening, in samenwerking met het SBS6-programma Vet Fit, op sportieve wijze geopend door presentatrice Irene Moors en drievoudig wereldkampioen kickboksen Remy Bonjasky.
 

Bezoekers kunnen alle wedstrijden waar Nederland is vertegenwoordigd live bekijken op grote TV-schermen in het speciaal geopende ‘Olympisch Café’. De Huishoudbeursshopper is dit jaar in een gouden kleur verkrijgbaar en de huis-DJ staat te draaien in een gouden Mini. Beursmanager Nicole Babay: “De Olympische Winterspelen vallen precies in de periode, dat de Huishoudbeurs plaatsvindt. Daarom openen we het evenement op zaterdag 17 februari, samen met Irene Moors en Remy Bonjasky, lekker sportief met een speciale work out. Op die manier worden de spieren, inclusief de lachspieren, even goed opgewarmd. Er worden ten slotte flink wat meters afgelegd met alles wat er te doen is tijdens de Huishoudbeurs”.

Onderzoek kennis van zaken van Olympische Winterspelen

Uit onderzoek onder ruim 800 Huishoudbeursbezoekers blijkt, dat zij goed op de hoogte zijn van de Olympische Winterspelen 2018. Zo weet 70 procent dat de Spelen in Zuid Korea plaatsvinden, is Sven Kramer met 55 procent de meest favoriete schaatser, kijkt 67 procent het liefst met het gezin naar de wedstrijden en verwacht 36 procent dat Nederland tussen de 11 en 15 gouden medailles gaat winnen. 64 procent kijkt het liefst naar schaatsen en dan met name de lange afstanden, gevolgd door kunstschaatsen (42 procent) en shorttrack schaatsen (32 procent). Zelf schaatsen heeft niet de voorkeur, maar liefst 25 procent heeft ergens in de vorige eeuw voor het laatst geschaatst, 5 procent zelfs nog nooit.

Huishoudbeurs 2018 vindt plaats van 17 tot en met 25 februari 2018 in RAI Amsterdam.2018-02-08
Brussels Expo is op zoek naar bijkomende middelen om de renovatie van de infrastructuur te financieren. Op dit ogenblik worden twee mogelijke pistes onderzocht: één met een actieve rol voor de federale overheid en zijn investeringsvehikel Brusselfonds Beliris, en één met een rol voor een private partner.
 
De 2018 editie van PromZ.live zal een heel jaar te bezoeken zijn. De vakbeurs voor actiemarketing, promotionele producten en relatiegeschenken die plaatsvindt op 16 en 17 mei in Rotterdam Ahoy wordt tijdens de beursdagen in zijn geheel vastgelegd via 360° fotografie.
 
De Huishoudbeurs is op zaterdagochtend 17 februari sportief geopend door Irene Moors, Remy Bonjasky en beursmanager Nicole Babay. Met een heuse trolley-workout werd het startsein gegeven voor de 73e editie van de publieksbeurs De Huishoudbeurs is geopend tot en met zondag 25 februari in RAI Amsterdam.
 
Boot Holland in WTC Expo in Leeuwarden is dit jaar door ruim 31.000 bezoekers bezocht. Hoewel de beurs nog steeds draait om boten in het algemeen en (stalen) motorboten in het bijzonder, straalde de beurs meer dan in het verleden watersport uit. De beurs vond plaats van 9 tot en met 14 februari. 
De vakbeurs voor av- en multimediaprofessionals Integrated Systems Europe heeft 80.923 bezoekers naar Amsterdam getrokken. Dat is 10.3 procent meer dan vorig jaar en een record voor de beurs, evenals het aantal exposanten dat dit jaar 1.296 bedroeg. ISE vond plaats van 6 tot en met 9 februari in de RAI. 

 

 
Elke twee weken weer op de hoogte?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplichte velden
Aanhef *
Volg ons op

       
Webdesign - Hosting - Techniek: Qball Internet BV