Magazine
Contact
Home
Thema Huishoudbeurs 2018 is Goud
Geïnspireerd door de Olympische Winterspelen heeft de organisatie van de Huishoudbeurs dit jaar 'goud' als thema gekozen. De kleur wordt niet alleen in de aankleding doorgevoerd, ook bezoekers worden opgeroepen zich in een gouden outfit uit te dossen, zijn er gouden stofzuigers en kranen aanwezig op de beurs en krijgt de bezoeker dagelijks een ‘gouden tip’. Naast dit gouden thema is ook het sportelement dit jaar een belangrijk onderdeel. Zo wordt de opening, in samenwerking met het SBS6-programma Vet Fit, op sportieve wijze geopend door presentatrice Irene Moors en drievoudig wereldkampioen kickboksen Remy Bonjasky.
 

Bezoekers kunnen alle wedstrijden waar Nederland is vertegenwoordigd live bekijken op grote TV-schermen in het speciaal geopende ‘Olympisch Café’. De Huishoudbeursshopper is dit jaar in een gouden kleur verkrijgbaar en de huis-DJ staat te draaien in een gouden Mini. Beursmanager Nicole Babay: “De Olympische Winterspelen vallen precies in de periode, dat de Huishoudbeurs plaatsvindt. Daarom openen we het evenement op zaterdag 17 februari, samen met Irene Moors en Remy Bonjasky, lekker sportief met een speciale work out. Op die manier worden de spieren, inclusief de lachspieren, even goed opgewarmd. Er worden ten slotte flink wat meters afgelegd met alles wat er te doen is tijdens de Huishoudbeurs”.

Onderzoek kennis van zaken van Olympische Winterspelen

Uit onderzoek onder ruim 800 Huishoudbeursbezoekers blijkt, dat zij goed op de hoogte zijn van de Olympische Winterspelen 2018. Zo weet 70 procent dat de Spelen in Zuid Korea plaatsvinden, is Sven Kramer met 55 procent de meest favoriete schaatser, kijkt 67 procent het liefst met het gezin naar de wedstrijden en verwacht 36 procent dat Nederland tussen de 11 en 15 gouden medailles gaat winnen. 64 procent kijkt het liefst naar schaatsen en dan met name de lange afstanden, gevolgd door kunstschaatsen (42 procent) en shorttrack schaatsen (32 procent). Zelf schaatsen heeft niet de voorkeur, maar liefst 25 procent heeft ergens in de vorige eeuw voor het laatst geschaatst, 5 procent zelfs nog nooit.

Huishoudbeurs 2018 vindt plaats van 17 tot en met 25 februari 2018 in RAI Amsterdam.2018-02-08
Alle webcare-activiteiten voor de beurzen die door RAI Amsterdam worden georganiseerd, zijn ondergebracht bij Goud Uberconnected. Dit geldt voor de beurzen in Amsterdam maar ook voor internationale beurzen zoals RAI die organiseert in onder andere Turkije, Mexico, Indonesië en China.
 
Building Holland, de beurs die dit jaar plaatsvond van 17 tot en met 19 april in RAI Amsterdam, is met onmiddellijke ingang overgenomen door Easyfairs. Het event voor de bouw- en vastgoedsector stond voorheen onder leiding van Duurzaam Gebouwd. Met de overname breidt Easyfairs haar bouw-, installatie- en vastgoedportfolio in Nederland uit.
 
Rotterdam Ahoy wordt de locatie van EventSummit 2019. Het eendaagse platform voor de evenementenbranche vond tijdens het 10-jarig jubileum in 2018 in Rai Amsterdam plaats. In 2017 was het event ook in Rotterdam gelokaliseerd, toen in Hal 1, de komende editie zal dat in Hal 2, 3, 4 en 5 zijn. 
 
Na een aantal verliesgevende jaren heeft Jaarbeurs in Utrecht een positief resultaat behaald over 2017. Vorig jaar eindige het bedrijfsresultaat op 6,9 miljoen euro, tegenover  -7,3 euro in 2016. De omzet steeg van 111,1 naar 115,7 miljoen euro. Dit blijkt uit het geïntegreerde jaarverslag dat Jaarbeurs op 12 april heeft gepubliceerd.
Het nieuwe vakevenement Platform Onderwijs & Facilitair (POF) geeft bezoekers een blik in het onderwijs van de toekomst. POF 2018 is een facility-vakbeurs specifiek voor onderwijsinstellingen (van PO tot WO) en vindt plaats op 24 en 25 april 2018 in Hart van Holland Nijkerk.
  
mei | juni | »»
Beursagenda Branceagenda
Elke twee weken weer op de hoogte?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplichte velden
Aanhef *
Volg ons op

       
Webdesign - Hosting - Techniek: Qball Internet BV