Magazine
Contact
Home
Slotbericht Interplastica 2018
De vakbeurzen Interplastica en Upakovka, die gezamenlijk plaatsvonden van 23 tot en met 26 januari 2018 in SAO Expocenter in Moskou, hebben in totaal 24.900 bezoekers getrokken. In 2017 waren dat er 23.000. 

 

Op de vakbeurzen voor de plastic-, rubber- en de verpakkingsindustrie waren zo’n 900 exposanten aanwezig.  De groei in verschillende marktsegmenten leidt tot een toenemende vraag naar deze materialen en verpakkingen en dat was ook goed te merken op de Russische beursvloer. Werner Dornscheidt, CEO van Messe Düsseldorf: “To the extent that the Russian economy is developing positively and reliably, Russian companies are taking advantage of the two leading industry showcases. This is where they can get to know the new developments on the world market and enter into intensive negotiations with the suppliers directly. The exhibitors that maintained a consistent presence in Russia under poorer market conditions as well are now benefitting to a particularly large extent from their good contacts in the industry. In addition to the conclusion of many sales contracts, the high quality of the demand was a very important sign that an economically attractive future is beginning.”

De volgende editie van Interplastica zal ook weer samengaan met Upakovka en plaatsvinden van 29 januari tot 1 februari 2019 in Moskou.
 
 

2018-02-08
Brussels Expo is op zoek naar bijkomende middelen om de renovatie van de infrastructuur te financieren. Op dit ogenblik worden twee mogelijke pistes onderzocht: één met een actieve rol voor de federale overheid en zijn investeringsvehikel Brusselfonds Beliris, en één met een rol voor een private partner.
 
De 2018 editie van PromZ.live zal een heel jaar te bezoeken zijn. De vakbeurs voor actiemarketing, promotionele producten en relatiegeschenken die plaatsvindt op 16 en 17 mei in Rotterdam Ahoy wordt tijdens de beursdagen in zijn geheel vastgelegd via 360° fotografie.
 
De Huishoudbeurs is op zaterdagochtend 17 februari sportief geopend door Irene Moors, Remy Bonjasky en beursmanager Nicole Babay. Met een heuse trolley-workout werd het startsein gegeven voor de 73e editie van de publieksbeurs De Huishoudbeurs is geopend tot en met zondag 25 februari in RAI Amsterdam.
 
Boot Holland in WTC Expo in Leeuwarden is dit jaar door ruim 31.000 bezoekers bezocht. Hoewel de beurs nog steeds draait om boten in het algemeen en (stalen) motorboten in het bijzonder, straalde de beurs meer dan in het verleden watersport uit. De beurs vond plaats van 9 tot en met 14 februari. 
De vakbeurs voor av- en multimediaprofessionals Integrated Systems Europe heeft 80.923 bezoekers naar Amsterdam getrokken. Dat is 10.3 procent meer dan vorig jaar en een record voor de beurs, evenals het aantal exposanten dat dit jaar 1.296 bedroeg. ISE vond plaats van 6 tot en met 9 februari in de RAI. 

 

 
Elke twee weken weer op de hoogte?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplichte velden
Aanhef *
Volg ons op

       
Webdesign - Hosting - Techniek: Qball Internet BV