Magazine
Contact
Home
Veel content op EventSummit 2018
EventSummit 2018 - de nieuwe naam voor EvenementContact - zet dit jaar extra in op content met 's ochtends het congres Creativiteit & Anders Denken en op de beurs vijf content stages, met meer dan 35 sprekers. De evenementenvakbeurs vindt plaats op 15 februari in RAI Amsterdam.
 

Het congres Creativiteit & Anders Denken presenteert zes andersdenkende sprekers. Een neuropsycholoog, fotograaf, kunstenaar, muzikant, theatermaakster en twee vrije denkers vertellen over wat creativiteit inhoudt, hoe je het stimuleert en wat het kan betekenen voor een evenement. Deelname kost voor eventmanagers/opdrachtgevers 47 euro. Leveranciers en dienstverleners uit de evenementenbranche betalen 97 euro.

Content stages

Om 10.30 opent de beursvloer met 520 exposanten die hun producten en diensten voor de organisatie van evenementen tonen. De beurs is na voorregistratie gratis te bezoeken.
Verdeeld over de beursvloer bevinden zich vijf contentstages: de online & techniek stage, festival/strtfstvl stage, venue stage, talent stage en de RAI Amsterdam stage. Tussen 11:15 en 17:00 zullen daar meer dan 35 sprekers hun verhaal of visie delen. Het volledige programma vind je hier.

Jubileumfeest

Ter gelegenheid van de 10e editie van EventSummit wordt de beurs afgesloten met een groot jubileumfeest in Strand Zuid / Zuidpool, direct naast hal 8 van RAI Amsterdam waar de beurs overdag plaatsvindt. De toegangsprijs (inclusief 3 consumpties) is 15 euro.

 

2018-02-05
Brussels Expo is op zoek naar bijkomende middelen om de renovatie van de infrastructuur te financieren. Op dit ogenblik worden twee mogelijke pistes onderzocht: één met een actieve rol voor de federale overheid en zijn investeringsvehikel Brusselfonds Beliris, en één met een rol voor een private partner.
 
De 2018 editie van PromZ.live zal een heel jaar te bezoeken zijn. De vakbeurs voor actiemarketing, promotionele producten en relatiegeschenken die plaatsvindt op 16 en 17 mei in Rotterdam Ahoy wordt tijdens de beursdagen in zijn geheel vastgelegd via 360° fotografie.
 
De Huishoudbeurs is op zaterdagochtend 17 februari sportief geopend door Irene Moors, Remy Bonjasky en beursmanager Nicole Babay. Met een heuse trolley-workout werd het startsein gegeven voor de 73e editie van de publieksbeurs De Huishoudbeurs is geopend tot en met zondag 25 februari in RAI Amsterdam.
 
Boot Holland in WTC Expo in Leeuwarden is dit jaar door ruim 31.000 bezoekers bezocht. Hoewel de beurs nog steeds draait om boten in het algemeen en (stalen) motorboten in het bijzonder, straalde de beurs meer dan in het verleden watersport uit. De beurs vond plaats van 9 tot en met 14 februari. 
De vakbeurs voor av- en multimediaprofessionals Integrated Systems Europe heeft 80.923 bezoekers naar Amsterdam getrokken. Dat is 10.3 procent meer dan vorig jaar en een record voor de beurs, evenals het aantal exposanten dat dit jaar 1.296 bedroeg. ISE vond plaats van 6 tot en met 9 februari in de RAI. 

 

 
Elke twee weken weer op de hoogte?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplichte velden
Aanhef *
Volg ons op

       
Webdesign - Hosting - Techniek: Qball Internet BV