Magazine
Contact
Home
Drone and Technology Show Live in 2018
Het Britse Malo Events heeft een nieuw event aangekondigd voor 2018: the Drone and Technology Show Live. Het bedrijf zal de organisatie samen doen in een joint venture met de UK Drone Show, die tevens bij het event ingelijfd wordt, en Activate Comms.
 

Het event wil een platform bieden voor alles wat te maken heeft met UAV's (Unmanned Aerial Vehicle), het nieuwste drone aanbod en technieken, trainingen en seminars en ontwikkelingen op het gebied van fotografie en consumenten elektronica. Ook zullen er de FPV I-Series Drone Racing Tournaments plaatsvinden. Op deze manier kan zowel de B2B als de consumentenmarkt worden bediend. 
Het streven van organisatoren Bryan Cooney van Malo Events, oprichter van UK Drone Show Oliver Obrien en Luke Galliana van Activate Comms is om de show de grootste in Europa te laten worden. 

De datum van de show zal binnenkort bekend worden gemaakt.


 

2018-02-01
Alle webcare-activiteiten voor de beurzen die door RAI Amsterdam worden georganiseerd, zijn ondergebracht bij Goud Uberconnected. Dit geldt voor de beurzen in Amsterdam maar ook voor internationale beurzen zoals RAI die organiseert in onder andere Turkije, Mexico, Indonesië en China.
 
Building Holland, de beurs die dit jaar plaatsvond van 17 tot en met 19 april in RAI Amsterdam, is met onmiddellijke ingang overgenomen door Easyfairs. Het event voor de bouw- en vastgoedsector stond voorheen onder leiding van Duurzaam Gebouwd. Met de overname breidt Easyfairs haar bouw-, installatie- en vastgoedportfolio in Nederland uit.
 
Rotterdam Ahoy wordt de locatie van EventSummit 2019. Het eendaagse platform voor de evenementenbranche vond tijdens het 10-jarig jubileum in 2018 in Rai Amsterdam plaats. In 2017 was het event ook in Rotterdam gelokaliseerd, toen in Hal 1, de komende editie zal dat in Hal 2, 3, 4 en 5 zijn. 
 
Na een aantal verliesgevende jaren heeft Jaarbeurs in Utrecht een positief resultaat behaald over 2017. Vorig jaar eindige het bedrijfsresultaat op 6,9 miljoen euro, tegenover  -7,3 euro in 2016. De omzet steeg van 111,1 naar 115,7 miljoen euro. Dit blijkt uit het geïntegreerde jaarverslag dat Jaarbeurs op 12 april heeft gepubliceerd.
Het nieuwe vakevenement Platform Onderwijs & Facilitair (POF) geeft bezoekers een blik in het onderwijs van de toekomst. POF 2018 is een facility-vakbeurs specifiek voor onderwijsinstellingen (van PO tot WO) en vindt plaats op 24 en 25 april 2018 in Hart van Holland Nijkerk.
  
mei | juni | »»
Beursagenda Branceagenda
Elke twee weken weer op de hoogte?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplichte velden
Aanhef *
Volg ons op

       
Webdesign - Hosting - Techniek: Qball Internet BV