Magazine
Contact
Home
Drone and Technology Show Live in 2018
Het Britse Malo Events heeft een nieuw event aangekondigd voor 2018: the Drone and Technology Show Live. Het bedrijf zal de organisatie samen doen in een joint venture met de UK Drone Show, die tevens bij het event ingelijfd wordt, en Activate Comms.
 

Het event wil een platform bieden voor alles wat te maken heeft met UAV's (Unmanned Aerial Vehicle), het nieuwste drone aanbod en technieken, trainingen en seminars en ontwikkelingen op het gebied van fotografie en consumenten elektronica. Ook zullen er de FPV I-Series Drone Racing Tournaments plaatsvinden. Op deze manier kan zowel de B2B als de consumentenmarkt worden bediend. 
Het streven van organisatoren Bryan Cooney van Malo Events, oprichter van UK Drone Show Oliver Obrien en Luke Galliana van Activate Comms is om de show de grootste in Europa te laten worden. 

De datum van de show zal binnenkort bekend worden gemaakt.


 

2018-02-01
Brussels Expo is op zoek naar bijkomende middelen om de renovatie van de infrastructuur te financieren. Op dit ogenblik worden twee mogelijke pistes onderzocht: één met een actieve rol voor de federale overheid en zijn investeringsvehikel Brusselfonds Beliris, en één met een rol voor een private partner.
 
De 2018 editie van PromZ.live zal een heel jaar te bezoeken zijn. De vakbeurs voor actiemarketing, promotionele producten en relatiegeschenken die plaatsvindt op 16 en 17 mei in Rotterdam Ahoy wordt tijdens de beursdagen in zijn geheel vastgelegd via 360° fotografie.
 
De Huishoudbeurs is op zaterdagochtend 17 februari sportief geopend door Irene Moors, Remy Bonjasky en beursmanager Nicole Babay. Met een heuse trolley-workout werd het startsein gegeven voor de 73e editie van de publieksbeurs De Huishoudbeurs is geopend tot en met zondag 25 februari in RAI Amsterdam.
 
Boot Holland in WTC Expo in Leeuwarden is dit jaar door ruim 31.000 bezoekers bezocht. Hoewel de beurs nog steeds draait om boten in het algemeen en (stalen) motorboten in het bijzonder, straalde de beurs meer dan in het verleden watersport uit. De beurs vond plaats van 9 tot en met 14 februari. 
De vakbeurs voor av- en multimediaprofessionals Integrated Systems Europe heeft 80.923 bezoekers naar Amsterdam getrokken. Dat is 10.3 procent meer dan vorig jaar en een record voor de beurs, evenals het aantal exposanten dat dit jaar 1.296 bedroeg. ISE vond plaats van 6 tot en met 9 februari in de RAI. 

 

 
Elke twee weken weer op de hoogte?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplichte velden
Aanhef *
Volg ons op

       
Webdesign - Hosting - Techniek: Qball Internet BV