Magazine
Contact
Home
Holland Heineken House met thema 'ijs'
Tijdens de komende Spelen in Zuid-Korea zal het Holland Heineken House 'ijs' als thema hebben. 'Typisch Nederlands en onlosmakelijk verbonden met oranjesucces tijdens de Spelen', aldus Hypsos dat de opbouw van het Holland Heineken House verzorgt. Het resultaat is een ijsthema dat door het hele huis te zien is. Het huis zal op 9 februari 2018, met de start van de Spelen, haar deuren openen. 
 

Hypsos is door Heineken gevraagd om het complete interieur te realiseren van het Holland Heineken House, inclusief meubilair, grafische aankledingen en signing aan de buitenzijde. De textuur van het ijs leent zich goed voor het design en dit wordt doorvertaald naar alle uitingen in het huis. ​In het nationale huis zijn onder meer ruimtes ingericht voor de atleten, sponsoren,  eetgelegenheden, mediafaciliteiten, informatiebalies, shops en voorzieningen voor NOC*NSF en Heineken. Uiteraard is er ook een Medal Ceremony Hall waar de medaillehuldigingen van de sporters en optredens van artiesten plaatsvinden.

2018-02-01
Brussels Expo is op zoek naar bijkomende middelen om de renovatie van de infrastructuur te financieren. Op dit ogenblik worden twee mogelijke pistes onderzocht: één met een actieve rol voor de federale overheid en zijn investeringsvehikel Brusselfonds Beliris, en één met een rol voor een private partner.
 
De 2018 editie van PromZ.live zal een heel jaar te bezoeken zijn. De vakbeurs voor actiemarketing, promotionele producten en relatiegeschenken die plaatsvindt op 16 en 17 mei in Rotterdam Ahoy wordt tijdens de beursdagen in zijn geheel vastgelegd via 360° fotografie.
 
De Huishoudbeurs is op zaterdagochtend 17 februari sportief geopend door Irene Moors, Remy Bonjasky en beursmanager Nicole Babay. Met een heuse trolley-workout werd het startsein gegeven voor de 73e editie van de publieksbeurs De Huishoudbeurs is geopend tot en met zondag 25 februari in RAI Amsterdam.
 
Boot Holland in WTC Expo in Leeuwarden is dit jaar door ruim 31.000 bezoekers bezocht. Hoewel de beurs nog steeds draait om boten in het algemeen en (stalen) motorboten in het bijzonder, straalde de beurs meer dan in het verleden watersport uit. De beurs vond plaats van 9 tot en met 14 februari. 
De vakbeurs voor av- en multimediaprofessionals Integrated Systems Europe heeft 80.923 bezoekers naar Amsterdam getrokken. Dat is 10.3 procent meer dan vorig jaar en een record voor de beurs, evenals het aantal exposanten dat dit jaar 1.296 bedroeg. ISE vond plaats van 6 tot en met 9 februari in de RAI. 

 

 
Elke twee weken weer op de hoogte?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplichte velden
Aanhef *
Volg ons op

       
Webdesign - Hosting - Techniek: Qball Internet BV