Magazine
Contact
Home
InterSOLUTION maakt herstart
Na een onderbreking van drie jaar vond op woensdag 17 en donderdag 18 januari 2018 in Flanders Expo te Gent de zevende editie plaats van InterSOLUTION, de vakbeurs voor zonne-energie in de Benelux. De economische dip in de solarmarkt was voor organisator Delfico BVBA reden om de beurs in 2015 stop te zetten. Met het aantreden van een nieuwe minister van Energie in 2017 is deze markt weer aangetrokken en maakt InterSOLUTION een herstart. Er kwamen 2.348 bezoekers op de beurs af.
 

Er waren ruim 80 exposanten uit onder andere België, Nederland, Luxemburg, Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk, Slovenië en Israël. Ze toonden innovaties op het vlak van zonnepanelen en energieopslag, montagesystemen en regeltechnieken, software en monitoring. Naast leef comfort hebben de deelnemende bedrijven van de tweedaagse vakbeurs ook een groeiende aandacht voor esthetiek en design van solar-oplossingen.

De volgende editie van InterSOLUTION vindt plaats op woensdag 23 en donderdag 24 januari 2019 in Flanders Expo te Gent. 

2018-02-01
Brussels Expo is op zoek naar bijkomende middelen om de renovatie van de infrastructuur te financieren. Op dit ogenblik worden twee mogelijke pistes onderzocht: één met een actieve rol voor de federale overheid en zijn investeringsvehikel Brusselfonds Beliris, en één met een rol voor een private partner.
 
De 2018 editie van PromZ.live zal een heel jaar te bezoeken zijn. De vakbeurs voor actiemarketing, promotionele producten en relatiegeschenken die plaatsvindt op 16 en 17 mei in Rotterdam Ahoy wordt tijdens de beursdagen in zijn geheel vastgelegd via 360° fotografie.
 
De Huishoudbeurs is op zaterdagochtend 17 februari sportief geopend door Irene Moors, Remy Bonjasky en beursmanager Nicole Babay. Met een heuse trolley-workout werd het startsein gegeven voor de 73e editie van de publieksbeurs De Huishoudbeurs is geopend tot en met zondag 25 februari in RAI Amsterdam.
 
Boot Holland in WTC Expo in Leeuwarden is dit jaar door ruim 31.000 bezoekers bezocht. Hoewel de beurs nog steeds draait om boten in het algemeen en (stalen) motorboten in het bijzonder, straalde de beurs meer dan in het verleden watersport uit. De beurs vond plaats van 9 tot en met 14 februari. 
De vakbeurs voor av- en multimediaprofessionals Integrated Systems Europe heeft 80.923 bezoekers naar Amsterdam getrokken. Dat is 10.3 procent meer dan vorig jaar en een record voor de beurs, evenals het aantal exposanten dat dit jaar 1.296 bedroeg. ISE vond plaats van 6 tot en met 9 februari in de RAI. 

 

 
Elke twee weken weer op de hoogte?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplichte velden
Aanhef *
Volg ons op

       
Webdesign - Hosting - Techniek: Qball Internet BV