Magazine
Contact
Home
InterSOLUTION maakt herstart
Na een onderbreking van drie jaar vond op woensdag 17 en donderdag 18 januari 2018 in Flanders Expo te Gent de zevende editie plaats van InterSOLUTION, de vakbeurs voor zonne-energie in de Benelux. De economische dip in de solarmarkt was voor organisator Delfico BVBA reden om de beurs in 2015 stop te zetten. Met het aantreden van een nieuwe minister van Energie in 2017 is deze markt weer aangetrokken en maakt InterSOLUTION een herstart. Er kwamen 2.348 bezoekers op de beurs af.
 

Er waren ruim 80 exposanten uit onder andere België, Nederland, Luxemburg, Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk, Slovenië en Israël. Ze toonden innovaties op het vlak van zonnepanelen en energieopslag, montagesystemen en regeltechnieken, software en monitoring. Naast leef comfort hebben de deelnemende bedrijven van de tweedaagse vakbeurs ook een groeiende aandacht voor esthetiek en design van solar-oplossingen.

De volgende editie van InterSOLUTION vindt plaats op woensdag 23 en donderdag 24 januari 2019 in Flanders Expo te Gent. 

2018-02-01
Alle webcare-activiteiten voor de beurzen die door RAI Amsterdam worden georganiseerd, zijn ondergebracht bij Goud Uberconnected. Dit geldt voor de beurzen in Amsterdam maar ook voor internationale beurzen zoals RAI die organiseert in onder andere Turkije, Mexico, Indonesië en China.
 
Building Holland, de beurs die dit jaar plaatsvond van 17 tot en met 19 april in RAI Amsterdam, is met onmiddellijke ingang overgenomen door Easyfairs. Het event voor de bouw- en vastgoedsector stond voorheen onder leiding van Duurzaam Gebouwd. Met de overname breidt Easyfairs haar bouw-, installatie- en vastgoedportfolio in Nederland uit.
 
Rotterdam Ahoy wordt de locatie van EventSummit 2019. Het eendaagse platform voor de evenementenbranche vond tijdens het 10-jarig jubileum in 2018 in Rai Amsterdam plaats. In 2017 was het event ook in Rotterdam gelokaliseerd, toen in Hal 1, de komende editie zal dat in Hal 2, 3, 4 en 5 zijn. 
 
Na een aantal verliesgevende jaren heeft Jaarbeurs in Utrecht een positief resultaat behaald over 2017. Vorig jaar eindige het bedrijfsresultaat op 6,9 miljoen euro, tegenover  -7,3 euro in 2016. De omzet steeg van 111,1 naar 115,7 miljoen euro. Dit blijkt uit het geïntegreerde jaarverslag dat Jaarbeurs op 12 april heeft gepubliceerd.
Het nieuwe vakevenement Platform Onderwijs & Facilitair (POF) geeft bezoekers een blik in het onderwijs van de toekomst. POF 2018 is een facility-vakbeurs specifiek voor onderwijsinstellingen (van PO tot WO) en vindt plaats op 24 en 25 april 2018 in Hart van Holland Nijkerk.
  
mei | juni | »»
Beursagenda Branceagenda
Elke twee weken weer op de hoogte?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplichte velden
Aanhef *
Volg ons op

       
Webdesign - Hosting - Techniek: Qball Internet BV